logo




14 October 2016

I like big knits

Gepost in mijn outfits

I like big knitsbig knits, otto, laura scott, loafers, lippen, vest, jeans, skinny jeans, & other stories, oska arnhem, fashionblogger, sara naus, primark, beige vest, deken, rode loafers, roze lipstick, gesponsorde post, statement kettingbig knits, otto, laura scott, loafers, lippen, vest, jeans, skinny jeans, & other stories, oska arnhem, fashionblogger, sara naus, primark, beige vest, deken, rode loafers, roze lipstick, gesponsorde post, statement kettingbig knits, otto, laura scott, loafers, lippen, vest, jeans, skinny jeans, & other stories, oska arnhem, fashionblogger, sara naus, primark, beige vest, deken, rode loafers, roze lipstick, gesponsorde post, statement kettingbig knits, otto, laura scott, loafers, lippen, vest, jeans, skinny jeans, & other stories, oska arnhem, fashionblogger, sara naus, primark, beige vest, deken, rode loafers, roze lipstick, gesponsorde post, statement kettingbig knits, otto, laura scott, loafers, lippen, vest, jeans, skinny jeans, & other stories, oska arnhem, fashionblogger, sara naus, primark, beige vest, deken, rode loafers, roze lipstick, gesponsorde post, statement ketting

Dit is geen vest waar direct mijn oog op valt. Ik houd van stijlvolle, eenvoudige, tijdloze items, maar dat zijn niet de items waarbij het liefde op het eerste gezicht is. Want ik val toch vooral voor felle kleuren, gekke materialen, aparte vormen en tierelantijnen.

Beige vest

Maar toen ik dit beige vest aantrok, was het eerste wat ik dacht: als ik toch eens vaker voor dit soort items zou kiezen… Dat doe ik al steeds meer, maar misschien nog niet genoeg. Het vest is niet super spannend, maar wel een kledingstuk dat ik deze en de komende winters veel zal dragen. Vooral omdat de stof zo heerlijk is en me het gevoel geeft dat ik een deken aan heb. Ik ben nogal een koukleum, dus daar word ik blij van. Als je nog behoefte hebt aan wat extra warmte in je kast, dan ga je van dit vest geen spijt krijgen. Hij is van Laura Scott en te koop bij OTTO.

Loafers met lippen

Zoals je ziet kon ik het niet laten om het vest met wat kleur te combineren. Beige is tenslotte ook maar zo beige. Ik koos voor mijn loafers met lippen en een lipstick in een donkerroze tint. De ketting maakt de look iets minder casual en kaal. Niet mijn meest originele outfit, maar wel een prima look voor 1001 gelegenheden.

– Deze post is tot stand gekomen samen met OTTO –

Foto’s door Sara Naus.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties