logo
13 October 2016

Daily make-up routine

Gepost in beauty, video

daily make-up routine, fashionblogger, fashion is a party, vlogging is a party, youtube, make-up, every day make-up routine, beautyblog, anastasia contour book, maybelline baby skin, nars radiant concealer, delilah time frame future resist foundation, eyes lips face high definition powder, make-up studio cream eyeliner, make-up monsters muddled, urban decay x gwen stefani brow box, anastasia beverly hills contour book

Altijd al willen weten hoe ik mijn make-up doe? Ik heb mijn daily make-up routine opgenomen!

Daily make-up routine

Ik zeg er gelijk bij: mijn daily make-up routine verschilt vaak, want ik houd van afwisseling. Zo koop ik ook bijna nooit twee keer achter elkaar hetzelfde product. Alleen voor de NARS Radiant Concealer maak ik een uitzondering. Want ik ben nog geen concealer tegengekomen die zo fantastisch is als die.

Power of make-up

Terwijl ik de video aan het bewerken was, dacht ik: nou Suz, dat is behoorlijk wat make-up voor alleen de basis. Maar ach, ik ga me er niet voor schamen. Ik houd gewoon van de zogeheten Power of make-up. Vooral als het aankomt op mijn huid. Die is bleek en al jaren net zo onrustig als ikzelf. Met make-up eroverheen voel ik me veel meer mezelf. Al heb ik uiteraard niets te verbergen: ik heb mezelf jarenlang dagelijks zonder make-up op internet gezet.

Dit zijn alle producten die ik noem in de video:

Maybelline Baby Skin Instant Fatigue Blur Warm Apricot
NARS Radiant Creamy Concealer Chantilly
delilah cosmetics Time Frame Future Resist Foundation Lace
e.l.f. high definition powder
– Anastasia Beverly Hills Contour Book
Sisley L’Orchidée Highlighter Blush
Urban Decay x Gwen Stefani Brow Box
NYX Jumbo Eye Pencil Milk
Make-up Studio Cream Eyeliner
Make-up Monsters Muddled
– De kwasten zijn van Real Techniques en Zoeva

Hoe ziet jouw basismake-up eruit? Ik ben benieuwd!

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties