logo
9 October 2016

Vlogging is a party #39 – De Jonge 100 Awards

Gepost in video

de jonge 100 awards, jojanneke, vlog, vlogging is a party, westerliefde, broderick's, grijze pruik, video, youtube, the bodyguard, knab, beleggen, fnke, #invloedopjegeld, sparen, justine eat sleep dress, leren tas schoonmaken, de jonge 100 awards, ondertussen.nl, selfmade leven, fashionblogger, kapper, blond, highlights

Een nieuwe Vlogging is a party staat voor je klaar!

Grijze pruik

Deze vlog begint “backstage” bij het opnemen van mijn Grijze pruik proberen-video. Terecht kreeg ik op die video de reactie: “Je moet je haar wel vastzetten, voordat je de wig cap opdoet”. Dat hebben we na het opnemen van de video gedaan. Hoe vinden jullie ‘m staan, mijn pruik?

De Jonge 100 Awards

Verder zie je in deze vlog dat ik bij een presentatie van Knab over beleggen was. En afgelopen donderdag ging ik naar De Jonge 100 Awards met Jojanneke. Super tof hoeveel jonge, creatieve, ambitieuze mensen er zijn. Gefeliciteerd aan alle winnaars. De Jonge 100 Awards worden georganiseerd door Ondertussen.nl, waar ik sinds kort blog over mijn “selfmade” leven. Hier en hier kun je mijn eerste twee blogs lezen.

Doe je een duimpje omhoog als je de video leuk vond? Bedankt voor het kijken en fijne zondag!

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties