logo
10 October 2016

LUSH Halloween 2016

Gepost in beauty

lush halloween, lush halloween 2016, lush halloween review, lush fireside, lush lord of misrule, lush monster's ball, lush goth fairy, lush boo, lush vegan, lush wintercollectie, lush halloweencollectie, lush shimmer bar, lush bath bomb, lush bath melt, lush showercream, fashionblogger, beautyblogger, beauty

Op 31 oktober is het Halloween. Ter ere van deze in Nederland steeds bekendere feestdag is er weer een LUSH Halloween collectie vol met spooky producten.

LUSH Halloween 

De collectie bestaat uit badproducten, doucheproducten, een zeep en een shimmer bar. De namen van de producten zijn natuurlijk weer in stijl. Van Monster’s Ball tot Pumpkin.

LUSH Halloween 2016

Fireside zeep. …heeft een vlammenpatroon en ruikt naar kruidnagel en vanille. Sommige andere producten uit deze collectie zijn al eerder uitgebracht, maar Fireside is helemaal nieuw.

Lord of Misrule showercreams. Showercreams zijn misschien wel mijn favoriete LUSH producten. Ze ruiken allemaal zo lekker, zitten – gewoon lekker praktisch – in een flesje en voelen heel natuurlijk aan. Lord of Misrule bevat onder andere zwarte peper, patchoeli-olie en vanille. De oplettende lezer weet misschien dat ik vorig jaar ook over deze showercream schreef, want hij is terug van weggeweest.

LUSH Halloween 2016

Goth Fairy shimmer bar. Deze is net zo nieuw als Fireside, want ook Goth Fairy werd nog niet eerder uitgebracht. De shimmer bar doet me qua textuur denken aan de massage bars van LUSH. Hij wordt gemakkelijk zacht en romig, dus bewaar ‘m niet in de zon. Breng ‘m rechtstreeks aan op je huid, dan laat hij een heerlijke geur en een mooie glow (in the dark) achter. In Goth Fairy zit onder andere bergamot-, grapefruit- en amandelolie. Een heerlijk en typisch LUSH product!

Monster’s Ball bath bomb. Deze bath bomb is geïnspireerd op de Verschrikkelijke Sneeuwman. Ingrediënten zijn onder andere limoen, neroli en zout uit de Himalaya.

LUSH Halloween 2016

Boo bath melt. Een spookje voor in bad, met voedende oliën. Deze bath melt bevat bijvoorbeeld gember, cacaoboter en bergamotolie. Het beste is om Boo in bad te gooien terwijl de kraan nog loopt. Hij smelt vanzelf.

Alle producten zijn vegan! Producten die niet op de foto staan, maar wel bij deze collectie horen, zijn: Magic Wand zeep, Sparkly Pumpkin bubble bar, Pumpkin bath bomb, Lord of Misrule bath bomb en Autumn Leaf bath bomb. Daarnaast zijn er nog twee kadosets.

Naast de halloweencollectie ligt inmiddels ook de wintercollectie van LUSH in de winkels. En die is extra bijzonder dit keer, want voor het eerst is de complete collectie zelfconserverend! Dat betekent dus: geen toegevoegde conserveermiddelen.

Wat is jouw favoriete LUSH product?

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties