logo
3 October 2016

Saint Tropez

Gepost in mijn outfits

Saint Tropez, fashionblogger, beautyblogger, fashion is a party, espadrilles, suède espadrilles, pantalon, sweatvest, aviator, quay australia, vorst, blote armen, joggingpak, saint tropez kleding, saint tropez high street brand, mango, & other storiesSaint Tropez, fashionblogger, beautyblogger, fashion is a party, espadrilles, suède espadrilles, pantalon, sweatvest, aviator, quay australia, vorst, blote armen, joggingpak, saint tropez kleding, saint tropez high street brand, mango, & other storiesSaint Tropez, fashionblogger, beautyblogger, fashion is a party, espadrilles, suède espadrilles, pantalon, sweatvest, aviator, quay australia, vorst, blote armen, joggingpak, saint tropez kleding, saint tropez high street brand, mango, & other storiesSaint Tropez, fashionblogger, beautyblogger, fashion is a party, espadrilles, suède espadrilles, pantalon, sweatvest, aviator, quay australia, vorst, blote armen, joggingpak, saint tropez kleding, saint tropez high street brand, mango, & other stories

Nee, ik ben niet in Saint Tropez. Was het maar zo’n feest.

Saint Tropez

Ik heb het over het kledingmerk. Een tijdje geleden liet ik al een kanten vestje zien van Saint Tropez, een mooi highstreetbrand uit – where else? – Denemarken. Ook deze ‘sweat cardigan’ is van het merk. Op het eerste gezicht vond ik het vest een wel erg hoog joggingpakgehalte hebben. Maar als je ‘m niet al te sportief combineert, dan valt dat alles mee. Ik koos voor een lichte pantalon en suède espadrilles.

Vorst

Na blote benen is het de komende week ook even gedaan met de blote armen, denk ik. Want: vanaf woensdag kunnen we rekenen op vorst aan de grond. Gelukkig doet een zonnebril ook bij vorst zijn werk. Deze aviator geeft echt elke outfit een upgrade. Als ik nu eens niet meer zou vergeten altijd een zonnebril in mijn tas te hebben… Op de één of andere manier is dat moeilijk in mijn systeem te krijgen.

Ik draag:

Saint Tropez grijs vest (hier kun je Saint Tropez vinden)
Mango beige pantalon (hier kun je een look alike vinden)
& Other Stories suède platform espadrilles (hier kun je look alikes vinden)
Quay Australia Vivienne Black Aviator zonnebril (kun je hier vinden)

Shop mijn look:

Foto’s door Saskia van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties