logo
4 October 2016

Shoplog Rotterdam met onder andere ZARA en Søstrene Grene

Gepost in video

zara, shoplog, sostrene grene, shoplog rotterdam, shoppen in rotterdam, fashionblogger, lot boutique rotterdam, lot rotterdam, lot pannekoekstraat, de bijenkorf, juli dans jewels, verjaardag, jarig, feestje, ballonnen, vlaggetjes, statement ketting, paillettentop, lott. gioielli, oorbellen, sieraden

Afgelopen weekend zag je in mijn vlog dat ik met Bas in Rotterdam was.

Shoplog

We hebben heel wat winkels afgestruind, maar ik vertelde nog niet wat ik had gekocht. Dat doe ik in deze shoplog. Ik kocht een top voor mijn verjaardag (hier vind je een look alike) en verder eigenlijk vooral veel sieraden. Bijvoorbeeld van LOTT. Gioielli.

Juli Dans Jewels

Ook leerde ik nog een nieuw merk kennen: Juli Dans Jewels. Ik heb dit kleurrijke sierdenmerk later opgezocht en wat vind ik het een leuke ontdekking! Vooral heel kleurrijk, een tikje glamorous… helemaal mijn ding!

Bedankt voor een kijken, ik vind het leuk als je een duimpje omhoog doet en till next time!

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties