logo
18 October 2016

Vlogging is a party #40 – De laatste twee kaarten!

Gepost in video

vlogging is a party, vlog, yves saint laurent vinyl cream, fashionblogger, beautyblogger, charlie choe, leuke pyjama's, sesamstraat pyjama, oral b, roze tandenborstel, elektrische tandenborstel, verjaardag, rode lipstick, warm vest, scarfz.nl, ondertussen.nl, foto's maken, leesbril, knab, #invloedopjegeld, bridget jones' baby, pathé arnhem, vanharen budget challenge, outfitfoto's maken, regen, gelcolor, nagelstylist

Deze vlog begint bij mijn nagelstyliste Anouk, die voor het eerst OPI GelColor bij me aanbracht.

OPI GelColor

De afgelopen weken had ik acrylnagels tegen het nagelbijten. Nu wil ik de acrylnagels weer laten uitgroeien. Voor de overgangsperiode ga ik GelColor proberen. Helaas bleef de GelColor You Don’t Know Jacques niet goed zitten. Ik hoorde dat er meer problemen zijn met deze lak. Gelukkig mocht ik terugkomen. Ik koos toen voor een rode lak en die doet het super!

Verlies gemaakt

In de vorige vlog kon je zien dat ik aanwezig was bij een presentatie van Knab over beleggen. In deze vlog vertel ik over mijn eerste belegging. Die ging niet helemaal van een leien dakje, want de eerste week maakte ik gelijk al verlies. Misschien kunnen jullie me helpen het tij te keren? Tips zijn welkom!

De laatste twee kaarten

Tot slot scoorde ik samen met Bas nog de laatste twee kaarten. Waarvoor? Ik ga niet álles verklappen ?…

Bedankt voor het kijken. Doe je een duimpje omhoog als je de vlog leuk vond? Top!

– Deze vlog is tot stand gekomen samen met Knab-

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties