logo
11 October 2016

Embroidered jacket

Gepost in mijn outfits

embroidered jacket, espadrilles, pantalon, zwarte pantalon, witte polo, fashionblogger, arnhem, rijnkade, river island, vogue online shopping night, bloggen, kortingscode river island, zwart spijkerjack, & other stories, zara, mango, rode lipstickembroidered jacket, espadrilles, pantalon, zwarte pantalon, witte polo, fashionblogger, arnhem, rijnkade, river island, vogue online shopping night, bloggen, kortingscode river island, zwart spijkerjack, & other stories, zara, mango, rode lipstickembroidered jacket, espadrilles, pantalon, zwarte pantalon, witte polo, fashionblogger, arnhem, rijnkade, river island, vogue online shopping night, bloggen, kortingscode river island, zwart spijkerjack, & other stories, zara, mango, rode lipstickembroidered jacket, espadrilles, pantalon, zwarte pantalon, witte polo, fashionblogger, arnhem, rijnkade, river island, vogue online shopping night, bloggen, kortingscode river island, zwart spijkerjack, & other stories, zara, mango, rode lipstickembroidered jacket, espadrilles, pantalon, zwarte pantalon, witte polo, fashionblogger, arnhem, rijnkade, river island, vogue online shopping night, bloggen, kortingscode river island, zwart spijkerjack, & other stories, zara, mango, rode lipstick

Terwijl ik bezig ben met deze post, lees ik: “Knoop je sjaal maar goed om”. Het is koud en daar ben ik dan nog even met een outfit met espadrilles. Zelf vind ik het niet zo erg, want ik denk altijd maar zo: die faux fur laarzen kunnen we nog zó lang aan.

Ik kan niet meer zonder

Het is een grijze dag. Een prachtige schrijf- én leesdag. Ik lees het laatste artikel op veracamilla.nl. Het gaat over vijf lessen die Vera leerde van het bloggen. Ik merk dat vooral het punt ‘Ik kan niet meer zonder’ herkenbaar voor me is. Bloggen heeft langzaam een andere rol gekregen in mijn leven. Ik publiceer niet meer twee of – ja, dit heb ik echt een tijdje gedaan- zelfs vier keer per dag. Mijn blog is meer dan ooit een ‘personalstyleblog’ in plaats van een ‘fashionblog’. Die laatste term heeft me eerlijk gezegd toch nooit echt gelegen. Ik schrik weleens van het idee dat ik aanstaande januari al acht (!) jaar intensief blog. Acht jaar hetzelfde en toch is er onderweg veel veranderd. Zo weet je misschien niet dat ik ooit in het Engels begon (niet gek, was geen succes…)? Dat deed ik. Weet je wel dat ik eerst zo’n vijf keer stopte met video’s maken, voordat ik de 39 vlogs maakte die ik dit jaar maakte? Dat is zo heerlijk aan mijn blog: ik kan er zoveel zo vaak aan veranderen als ik zelf wil. Dus: natuurlijk kán ik zonder mijn blog, maar liever niet.

VOGUE Online Shopping Night

Vanavond is het VOGUE Online Shopping Night. Toevallig las ik het gisteren op Twitter, anders had ik het zomaar gemist. Bij heel veel merken krijg je vanaf 12:00 uur vanmiddag online korting. En de merken die meedoen zijn echt TE GEK. Je krijgt onder andere 20% korting bij River Island, de plek waar het jasje dat ik hier draag vandaan komt. Is hij niet geweldig? Helaas is hij inmiddels uitverkocht, maar River Island heeft nog veel meer moois op dit moment. Wat vind je bijvoorbeeld van deze rose gold enkellaarsjes? Of van dit zwarte bikerjack? Of deze roze jas? Gebruik de kortingscode ’20VOSN’ als je online afrekent tijdens VOGUE Online Shopping Night. De korting wordt dan automatisch verrekend.

Ik draag:

MANGO wit poloshirt (hier kun je een look alike vinden)
River Island embroidered jacket (hier kun je een look alike vinden)
& Other Stories zwarte pantalon (hier kun je een look alike vinden)
ZARA espadrilles (hier kun je espadrilles vinden)


Shop mijn look:

Foto’s door Jan van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties