logo
6 October 2016

Xsensible Stretchwalker

Gepost in mijn outfits

Xsensiblexsensible, xsensible stretchwalker, fashionblogger, fashion is a party, statement earrings, booties, zwarte booties, skinny jeans, bomberjack, comfortschoen, gezonde schoenen, gesponsorde post, last van gewrichten, rugklachten, goede houding aannemen, drukverdelingXsensiblexsensible, xsensible stretchwalker, fashionblogger, fashion is a party, statement earrings, booties, zwarte booties, skinny jeans, bomberjack, comfortschoen, gezonde schoenen, gesponsorde post, last van gewrichten, rugklachten, goede houding aannemen, drukverdelingXsensiblexsensible, xsensible stretchwalker, fashionblogger, fashion is a party, statement earrings, booties, zwarte booties, skinny jeans, bomberjack, comfortschoen, gezonde schoenen, gesponsorde post, last van gewrichten, rugklachten, goede houding aannemen, drukverdeling

De Xsensible Stretchwalker is in 2015 verkozen tot beste schoenconcept. Juist: deze schoenen zijn niet gewoon schoenen, er zit een heel concept achter.

Xsensible Stretchwalker

De schoen is zo ontwikkeld, dat je je gewrichten minder belast. De speciale zool zorgt bijvoorbeeld voor een gelijke drukverdeling, goede balans en demping. Je houding is beter en je voeten zijn minder vermoeid. Ideaal als je bijvoorbeeld rugklachten hebt, maar natuurlijk ook als je klachten voor de toekomst wilt voorkomen.

Booties

De Stretchwalker is er in verschillende kleuren en modellen. Ik heb de zwarte booties met een glanzende afwerking: Filly. Die vind ik het minste op comfortschoenen lijken. Ook leuk zijn de sneakers met luipaardprint.

Video

Wil je meer weten over de techniek achter de Xsensible Stretchwalker? Bekijk dan deze video voor een demonstratie en meer uitleg.

-Dit is een gesponsorde post-

Foto’s door Jan van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties