logo
13 November 2016

Vlogging is a party #43 – Best wel iets engs doen

Gepost in video

vlogging is a party, vlog, frends earphone, fashionblogger, fashion is a party, outfitfoto's maken, zangles, iets engs doen, spannend, lotte janssen, zangles bij lotte, zangles in arnhem, jacky art, kunstenares, hardlopen, nagelstyliste, nagelstyliste arnhem, amsterdam, kamera express, arnhem, camera kapot, spiegelreflexcamera, ikea malm bed, nieuw bed, emma matras, kanzi appel

Tijd voor een nieuwe vlog! Van een vervloekte video tot Kanzi appels: dit is wat ik afgelopen week meemaakte.

Best wel iets engs doen

Oké, eng, eng… ik mag niet overdrijven, maar spannend vond ik het wel. Wat ‘het’ precies is? Nou, dit dus. En nu niet stiekem de vlog niet meer kijken hè?

Camera kapot

Verder ging mijn spiegelreflexcamera kapot. En – misschien nog wel het ergste- dat was mijn eigen schuld. Gelukkig heeft Anne-Marie van Kamera Express me super goed geholpen. Ik was bang dat ik mijn camera een paar weken kwijt zou zijn voor reparatie, maar dat bleef me bespaard.

Heb je de vlog van vorige week al gezien? Niet de minste, want daarin was ik jarig. 

Top als je (weer) een duimpje omhoog doet bij deze video en fijne zondag!

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties