logo
27 November 2016

Vlogging is a party #45 – Feestdiner

Gepost in video

vlogging is a party, vlog, dudok, weltevree, arnhem coming soon, dudok culinair event, fashionblogger, feestspecial, uiteten in arnhem, feestdagen arnhem, bloggerevent, influencers, pieterbaas inpakpapier, dit boek gaat niet over mode, make up revolution, hardlopen, zumba, healthclub heijenoord, blog, vichy dermablend foundation, pollmann arnhem, eendenborst, clinique, ontbijt, granola, zwartepietendiscussie, sinterklaas, jacky art

Deze post komt een beetje met pijn en moeite tot stand. Mijn blog werkt namelijk al sinds vrijdag slecht. Sorry daarvoor! Ik doe mijn best om dit zo snel mogelijk op te lossen (en aan alle WordPress heroes: super als je je wilt melden).

Achter de schermen

In deze vlog krijg je een kijkje achter de schermen bij het maken van de foto’s voor mijn 10x kado-ideeën voor de feestdagen-post. Ook herontdekte ik vorige week de Vichy Dermablend foundation en ontving ik een leuk pakketje van Make Up Revolution. Sinds kort is dit merk te koop bij 400 Etos winkels!

Dudok x Pollmann x Weltevree

Verder zie je dat ik afgelopen donderdag bij een culinair event was, georganiseerd door Dudok, Pollmann en Weltevree. Het event was de aftrap van hun samenwerking voor de feestdagen. Die samenwerking betekent een speciaal feestmenu, waar je nog tot 8 januari bij Dudok van kunt genieten. Uiteraard met servies van Pollmann: het Rosanthal Mesh servies.

Heb je de vorige vlog al gezien? Daarin showen Bas en ik onze KENZO x H&M bestelling.

Doe je een duimpje omhoog als je deze vlog leuk vond? Thanks! Ook voor het kijken!

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties