logo




5 November 2016

Vlogging is a party #42 – Een zachte uitstraling?!

Gepost in video

jarig, bos, zachte uitstraling, make-up, verjaardag, tony chocolonely taart, verjaardagstaart, vera camilla, sara mevrouw miauw, fashionblogger, vlog, vlogging is a party, grijze pruik, shoppen, de drie graefjes, yankee candles, triangle pr, the rubz, pyjama, emma matras, nieuw bed, emma matras review, ik ben iris niet, nagelstylist, kunstnagels, zebrapad, arnhem

In deze vlog zie je onder andere dat ik met Bas onze nieuwe matras unbox en ben ik jarig!

Emma matras

Onze nieuwe matras is de Emma matras. Ik las over dit merk bij Iris. Haar ervaring was zo positief, dat ik dacht: dat wil ik ook proberen! Een nieuw bed + matras stond al een tijdje op mijn verlanglijstje, omdat ons bed maar 1.20 breed was. Op de lange termijn is dat niet echt comfortabel en wilden we graag wat meer ruimte.

Jarig

Voor mijn verjaardag ging ik samen met Bas een dagje naar Amsterdam. We snuffelden aan Yankee Candles en lunchten bij de Drie Graefjes. Ook bleken we bij HEMA 25% korting op beddengoed te krijgen. Score!

Heb je de vlog van vorige week nog niet gezien? Bekijk ‘m dan hier. Vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. En je maakt me heel blij als je de video een duimpje omhoog geeft. Fijn weekend!

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties