logo
25 November 2016

Frends Taylor

Gepost in mijn outfits

frends taylor, get loud, fashionblogger, fashion is a party, headhpones, headphone webshop, frends kopen, frends headphones, frends webshop, frends earcaps, frends rose gold, herfst, outfitpost, arnhem, muziek, accessoireFrends Taylorfrends taylor, get loud, fashionblogger, fashion is a party, headhpones, headphone webshop, frends kopen, frends headphones, frends webshop, frends earcaps, frends rose gold, herfst, outfitpost, arnhem, muziek, accessoirefrends taylor, get loud, fashionblogger, fashion is a party, headhpones, headphone webshop, frends kopen, frends headphones, frends webshop, frends earcaps, frends rose gold, herfst, outfitpost, arnhem, muziek, accessoirefrends taylor, get loud, fashionblogger, fashion is a party, headhpones, headphone webshop, frends kopen, frends headphones, frends webshop, frends earcaps, frends rose gold, herfst, outfitpost, arnhem, muziek, accessoire

Ik schrijf nauwelijks over muziek en dat is best gek. Dit is geen muziekblog, maar er komen wel regelmatig persoonlijke thema’s voorbij. En het is nogal afgezaagd, maar muziek is heel belangrijk voor mij. Al kan ik ook prima een tijd zonder. Muziek heeft, samen met het weer, de meeste invloed op mijn gemoedstoestand.

Frends Taylor

Muziek + mode = Frends. Als je het mij vraagt, tenminste. Want een Frends headphone hoef je niet alleen te dragen als je muziek luistert. Dat deed ik tijdens het maken van deze foto’s ook niet, hihi. Zonder zijn functie is een Frends koptelefoon al een prachtig accessoire. Zeker omdat de earcaps verwisselbaar zijn. Op deze foto’s draag ik de Frends Taylor koptelefoon. Deze koptelefoon sluit omgevingsgeluid heel goed af. Mocht je dat comfortabeler vinden: het Frends Layla model is net een slagje kleiner.

Get Loud

Frends headphones zijn te koop bij www.getloud.nl, de webshop met het grootste assortiment headphones in Nederland. Je vindt er maar liefst 33 merken. Onderscheidend zijn de verschillende doelgroepen waar je op kunt selecteren: van ‘Sports Proof’ tot ‘We Game’. Zo weet je zeker dat de headphone die je kiest perfect is voor jouw belangrijkste doeleinde.

Kortingscode

Jij krijgt, als lezer van Fashion is a party, exclusief 10% korting op de Frends Taylor of Frends Nayla bij GetLoud. Als je de kortingscode ‘GETLOUDISAPARTY’ invult bij het afrekenen, wordt de korting automatisch verrekend. Je kunt de code gebruiken tot en met 31 december. Shop bijvoorbeeld een van de mooie Frends headphones als kerstkado (voor jezelf).

– Deze post is tot stand gekomen samen met GetLoud –

Foto’s door Jan van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties