logo
23 November 2016

10x kado-ideeën voor de feestdagen

Gepost in overig

kado-ideeën, cadeau ideeën, kado ideeën, gift ideas, christmas gift, kerstcadeau, kerstcadeaus, fashionblogger, fashion is a party, gift guide, sinterklaaskado, budget kado, origineel kado, feestdagen, december, radbag, real techniques spotlight essential set, harry potter en het vervloekte kind, muziekkussen, gastenboek voor wc, karaf, sticky notes iphone, mac x mariah carey

Nog maar anderhalve week tot Sinterklaas. Daarna gauw de kerstboom opzetten, één keer met je ogen knipperen en het is 25 december. Voor veel mensen is het deze week de hoogste tijd om kado-ideeën te verspreiden én te ontvangen.

Nu heb ik met kado-ideeën bedenken nooit zo’n moeite, eerlijk gezegd. Jammer alleen dat 99,5% van die ideeën doorgaans niet binnen het budget van zowel Sinterklaas als de Kerstman passen. Daarom bedacht en zocht ik tien kado-ideeën voor je die wel best betaalbaar zijn.

1. Belangrijke Data-poster

Vergeet jouw lief altijd jullie trouwdatum? Of de verjaardag van zijn moeder? Dan is de Belangrijke Data-poster geen gek idee als sint- of kerstkado. Staat ook nog eens een stuk minder afgezaagd op het toilet dan een verjaardagskalender!

2. Real Techniques Bold Metals Spotlight Essential Set

Heb je een moeder, zusje of beste vriendin die blij wordt van make-up? Dan wordt ze zéker blij van de Real Techniques Bold Metals Spotlight Essential Set. Deze is limited edition en zit, speciaal voor de feestdagen, met een gratis brushroll in een feestelijke kadoverpakking.

kado-ideeën, cadeau ideeën, kado ideeën, gift ideas, christmas gift, kerstcadeau, kerstcadeaus, fashionblogger, fashion is a party, gift guide, sinterklaaskado, budget kado, origineel kado, feestdagen, december, radbag, real techniques spotlight essential set, harry potter en het vervloekte kind, muziekkussen, gastenboek voor wc, karaf, sticky notes iphone, mac x mariah carey

3. Scrabble LED-lichtjesketen

De lightboxen vliegen ons nog steeds om de oren. Wil je met jouw kado iets origineler om de hoek komen? Dan is de Scrabble LED-lichtjesketen een leuk idee voor wie van Scrabble houdt. Je krijgt er 60 verwisselbare letterstickers bij.

4. Harry Potter en het Vervloekte Kind Deel Een en Twee

Hij verscheen afgelopen weekend vers van de pers en in Utrecht is er zelfs een speciale pop up store voor alleen Harry Potter en het Vervloekte Kind. Zowel leuk voor mannen als voor vrouwen, mits Harry Potter-fan natuurlijk.

5. Muziekkussen

Vind je het fijn om met muziek in slaap te vallen? Maar liggen een koptelefoon of oortjes niet zo comfortabel? Dit muziekkussen is een uitkomst! Het kussen heeft namelijk een ingebouwde luidspreker.

7. Gastenboek voor op de wc

Deze wil ik zelf! Het gastenboek voor op de wc is weer eens wat anders dan de krant of Yahtzee.

kado-ideeën, cadeau ideeën, kado ideeën, gift ideas, christmas gift, kerstcadeau, kerstcadeaus, fashionblogger, fashion is a party, gift guide, sinterklaaskado, budget kado, origineel kado, feestdagen, december, radbag, real techniques spotlight essential set, harry potter en het vervloekte kind, muziekkussen, gastenboek voor wc, karaf, sticky notes iphone, mac x mariah carey

8. Karaf van getint glas

Hóe mooi is deze karaf? Er is ongetwijfeld iemand in de familie die je er blij mee maakt. Zeker als je de bijbehorende glazen erbij geeft.

9. Sticky notes voor iPhone

Er zijn ontelbaar veel apps waar je je must do’s in kwijt kunt, maar soms gaat er niets boven een good old sticky note. Ook handig voor je boodschappenlijstje!

10. MAC x Mariah Carey

Te laat voor Sinterklaas, maar wel erg fijn voor Kerst: de MAC x Mariah Carey collectie. De make-upproducten in een prachtige glamourverpakking zijn verkrijgbaar vanaf 17 december.

Wat vraag jij als sint-of kerstkado?

– Deze post is tot stand gekomen samen met Radbag –

Foto’s door Jan van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties