logo
19 November 2016

Vlogging is a party #44 – Kenzo x H&M bestelling

Gepost in video

kenzo x h&m, knab gemaksbeleggen, fashion is a party, fashionblogger, weekvlog, vlogging is a party, vlog, utrecht, ikea utrecht, yara, jojanneke, thais bestellen, koud, muts, blunder, knab voorbeeldportefeuille, #invloedopjegeld, vera en jeffrey, robin hood arnhem, stan&co arnhem, ikea bestek, studentenhuis, kenzo x h&m bestelling, kenzo x h&m try on, nasi

Er staat weer een nieuwe vlog voor je klaar! Ben je al geabonneerd op mijn kanaal? Dan krijg je namelijk automatisch een melding als ik een nieuwe vlog online zet.

Knab Gemaksbeleggen

In Vlogging is a party #40 zag je dat ik mijn eerste belegging startte bij Knab. Inmiddels zijn we ruim een maand verder. In deze vlog laat ik je zien hoeveel winst óf verlies ik gemaakt heb. Ook zie je dat ik een volgende belegging startte. Dit keer koos ik voor een inleg van €100,- in een voorbeeldportefeuille. Mijn risico’s zijn met een voorbeeldportefeuille automatisch gespreid. Het is de meest toegankelijke belegging. Je hoeft zelf niets te weten van beleggen en kiest alleen voor een (zeer) defensieve, neutrale of (zeer) offensieve portefeuille. Hoe offensiever, hoe meer risico én rendement. Voor welke portefeauille ik koos, zie je in de vlog. Ik houd jullie weer op de hoogte van het resultaat!

Vera en Jeffrey

Verder in deze vlog: samen met Bas ging ik uiteten met Vera en Jeffrey. We kletsten onder andere over wanneer Vera mijn vlogs doorspoelt. Wanneer doen jullie dat? Wat vind je saai om naar te kijken? Daar ben ik uiteraard nieuwsgierig naar.

Kenzo x H&M

Last but not least zie je wat Bas en ik scoorden uit de Kenzo x H&M collectie. Ook doen we even een snelle try on voor elkaar én voor de vlogcamera. Ik heb mijn favoriete items al gekozen (drie keer raden…), maar Bas nog niet helemaal. Welke items vinden jullie het leukste?

Bekijk hier nog even de vlog van vorige week, als je die nog niet gezien hebt. Doe je een duimpje omhoog bij deze video? Bedankt voor het kijken en fijn weekend!

– Deze post is tot stand gekomen samen met Knab –

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties