logo
4 November 2016

LuMee Case

Gepost in overig

LuMee Case, smartphonehoesjes.nl, gesponsorde post, fashionblogger, fashion is a party, selfie case, kim kardashian lumee case, lumee case review, iphone hoesjes, hoesje iphone 6s plus, selfie maken, lampjes, donker, flitser, smartphone camera

Een half jaar geleden kocht ik de LuMee Case, een iPhone hoesje. Of zeg maar gerust hoes. Maak je hiermee echt “de perfecte selfie”? Ik krijg daar aan de lopende band vragen over.

LuMee Case

Voor wie de LuMee Case niet kent: dan ben je in ieder geval geen Kim Kardashian fan. De iPhone case is namelijk vooral bekend dankzij haar promotie. Kim werd begin dit jaar veelvuldig met de Lumee Case op Instagram gespot. De case met lampjes aan de lange zijdes zorgt voor natuurlijke belichting aan de voorkant van je smartphone. Met name bij foto’s op de selfiestand komt dit goed van pas. Maar ook bij een snelle make-up touch met behulp van je telefoon.

Selfies

We weten allemaal dat Kim niet vies is van een selfie, maar eerlijk is eerlijk: ik vind selfies ook leuk. Ik kijk toch heel anders naar mezelf in de spiegel, dan naar mezelf op een foto. Voor mijn gevoel kan ik op een foto beter zien hoe anderen mij zien. Als ik bijvoorbeeld twijfel over mijn make-up, vind ik het fijn om er een foto van te maken. Zo kan ik ‘objectiever’ beoordelen hoe ik eruit zie. En ja: het is best een beetje gênant om dit op te schrijven. Het voelt alsof ik van selfies maken een serieus, wiskundig vak maak.

Mijn oordeel

De LuMee Case is dus relatief groot en zwaar voor een smartphonehoesje. En ik héb al een iPhone 6s Plus. Steeds als ik mijn telefoon tevoorschijn haal, zie ik mensen kijken met een blik van: wat heb jíj nou voor een bakbeest? Vervolgen laat ik de LuMee Case zien en vertel ik mensen “of het echt werkt”. Het antwoord? In het donker zeker. Als je de LuMee Case vergelijkt met een flitser, dan is het licht van LuMee veel flatterender. Ik vind dat de case dan ook goed van pas komt tijdens etentjes, feestjes en andere donkere gelegenheden. Bij daglicht heb je er zo goed als niets aan. Het licht van de LuMee Case valt dan compleet weg, tenzij je de foto van heel dichtbij maakt. En bovendien blijft natuurlijk licht honderd keer mooier dan het licht dat in welk smartphonehoesje dan ook past.

Opladen

Je moet de LuMee Case opladen met een USB-kabel. Ik heb dit nooit meer gedaan na de eerste keer opladen en de accu doet het nog steeds. De lampjes van mijn LuMee Case verwaarloos ik, om eerlijk te zijn, dan ook een beetje. Zonde? Niet echt. Mijn iPhone case is voor veel mensen een attractie en dat vind ik eigenlijk wel grappig.

De LuMee Case kun je kopen in zilver, zwart of rosé bij smartphonehoesjes.nl. Bij deze webshop kun je terecht voor telefoonaccessoires zoals een selfiestick of laptophoezen zoals een MacBook 12 inch hoes.


– Deze post is tot stand gekomen samen met smartphonehoesjes.nl –

Foto’s door Jan van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties