logo
7 November 2016

Real Techniques Bold Metals Miracle Diamond Sponge, Miracle Sculpting Sponge & Miracle Mini Eraser Sponges

Gepost in beauty

Real Techniques Bold Metals Miracle Diamond Sponge, Miracle Sculpting Sponge & Miracle Mini Eraser Sponges, real techniques sponge collection, real techniques sculpting sponge, real techniques mini eraser sponges, real techniques diamond sponge, real techniques bold metals, real techniques sponges, fashionblogger, beautyblogger, modeblogger, review, real techniques sponge review, real techniques miracle complexion sponge, make-upkwasten, beauty, the makeup spot, diamant, sculpting, highlighten, contouren, fall out, make-up foutjes, marmerprint, pixiwoos, foundation aanbrengen

De Real Techniques Miracle Complexion Sponge bestaat nu een paar jaar en blijft onverminderd populair. Een paar maanden geleden bracht Real Techniques daarom nieuwe sponges op de markt: de Real Techniques Bold Metals Diamond Sponge, Miracle Sculpting Sponge en Miracle Mini Eraser Sponges.

Real Techniques Bold Metals Miracle Diamond Sponge, Miracle Sculpting Sponge & Miracle Mini Eraser Sponges

Real Techniques Bold Metals Miracle Diamond Sponge

De naam zegt het al: deze Diamond Sponge is uitgebracht onder de Bold Metals Collection. Dit is de premium lijn van Real Techniques. Vandaar ongetwijfeld ook de keuze voor de diamantvorm en marmerprint. Ze geven de sponge echt een luxegevoel.

Als ik de sponge met twee woorden moet omschrijven, dan denk ik aan ‘groot’ en ‘zacht’. De textuur van deze sponge is anders dan die van de Miracle Complexion Sponge. De Diamond Sponge is zachter voor de huid en geeft een nog net wat egaler resultaat. Ik ben elke ochtend weer blij als ik ‘m mag gebruiken.

De vlakke bovenkant vind ik heel prettig werken. Sinds de Diamond Sponge er is, vraag ik af waarom andere sponges tot nu toe allemaal zo rond waren.

De punt van de Diamond Sponge vind ik dan weer iets te puntig. Daardoor knikt hij snel en moet je er heel voorzichtig mee omgaan. Vooral tijdens het wassen. Maar was de punt wat stomper geweest, dan was het natuurlijk een aardig lelijke diamant.

Real Techniques Bold Metals Miracle Diamond Sponge, Miracle Sculpting Sponge & Miracle Mini Eraser Sponges, real techniques sponge collection, real techniques sculpting sponge, real techniques mini eraser sponges, real techniques diamond sponge, real techniques bold metals, real techniques sponges, fashionblogger, beautyblogger, modeblogger, review, real techniques sponge review, real techniques miracle complexion sponge, make-upkwasten, beauty, the makeup spot, diamant, sculpting, highlighten, contouren, fall out, make-up foutjes, marmerprint, pixiwoos, foundation aanbrengen

Real Techniques Miracle Sculpting Sponge

Als je een sponge kunt gebruiken voor foundation, waarom dan niet voor sculpting? Daarom is er de Real Techniques Miracle Sculpting Sponge. Deze heeft zes verschillende zijden. Met de twee platte zijden kun je highlighter en contourpoeder of -cream aanbrengen. Met de twee ronde zijden kun je die blenden. De twee tips gebruik je bijvoorbeeld voor smalle plekken als de zijkanten van je neus of om een strakke lijn te trekken langs je jukbeenderen. Ik vind het een fijn ding!

Het enige kritiekpuntje dat ik heb, is dat ook hier het smalste gedeelte van de sponge kwetsbaar is. Bij mij zitten daar al scheurtjes in.

Real Techniques Bold Metals Miracle Diamond Sponge, Miracle Sculpting Sponge & Miracle Mini Eraser Sponges, real techniques sponge collection, real techniques sculpting sponge, real techniques mini eraser sponges, real techniques diamond sponge, real techniques bold metals, real techniques sponges, fashionblogger, beautyblogger, modeblogger, review, real techniques sponge review, real techniques miracle complexion sponge, make-upkwasten, beauty, the makeup spot, diamant, sculpting, highlighten, contouren, fall out, make-up foutjes, marmerprint, pixiwoos, foundation aanbrengen

Real Techniques Miracle Mini Eraser Sponges

Wat zijn ze schattig, de Miracle Mini Eraser Sponges. Je gebruikt ze om make-up foutjes te herstellen (denk aan fall out of mascaravegen) of voor alles waar de Miracle Complexion Sponge te groot voor is. Zo zijn ze ideaal om highlighter aan te brengen op je jukbeenderen. Ook breng ik er graag oogschaduwprimer mee aan. Ik ben blij dat ze per twee verpakt zijn, want door het kleine formaat is één al snel te “vies” om te gebruiken.

Real Techniques Bold Metals Miracle Diamond Sponge, Miracle Sculpting Sponge & Miracle Mini Eraser SpongesReal Techniques Bold Metals Miracle Diamond Sponge, Miracle Sculpting Sponge & Miracle Mini Eraser Sponges, real techniques sponge collection, real techniques sculpting sponge, real techniques mini eraser sponges, real techniques diamond sponge, real techniques bold metals, real techniques sponges, fashionblogger, beautyblogger, modeblogger, review, real techniques sponge review, real techniques miracle complexion sponge, make-upkwasten, beauty, the makeup spot, diamant, sculpting, highlighten, contouren, fall out, make-up foutjes, marmerprint, pixiwoos, foundation aanbrengen

Deze mooie, innovatieve sponges vind ik weer een goede zet van Real Techniques. Ze maken van mij een steeds grotere spongefan. Ik hoop dan ook dat Real Techniques in de toekomst weer met nieuwe sponges gaat verrassen. Misschien wel voor de lippen? Sponges hebben overigen ook twee nadelen: je moet ze om de drie maanden vervangen en ze “eten” meer product dan kwasten. Dat moet je er dus voor over hebben.

Je shopt de sponges hier:

Bold Metals Miracle Diamond Sponge
Miracle Sculpting Sponge
Miracle Mini Eraser Sponges

Heb jij één van deze sponges al?

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties