logo
12 November 2016

Reversible jacket

Gepost in mijn outfits

Reversible jacketveterschoenen, vanharen, loavies, reversible jacket, skinny jeans, fashionblogger, fashion is a party, arnhem, oriental bomber, bomberjack, bomber trend, donkere lipstick, burgundy lipstick, zara, fashionology, tiny necklace, pendant necklace, vlog, omkeerbare jas, omslagtop, paardenstaartveterschoenen, vanharen, loavies, reversible jacket, skinny jeans, fashionblogger, fashion is a party, arnhem, oriental bomber, bomberjack, bomber trend, donkere lipstick, burgundy lipstick, zara, fashionology, tiny necklace, pendant necklace, vlog, omkeerbare jas, omslagtop, paardenstaartveterschoenen, vanharen, loavies, reversible jacket, skinny jeans, fashionblogger, fashion is a party, arnhem, oriental bomber, bomberjack, bomber trend, donkere lipstick, burgundy lipstick, zara, fashionology, tiny necklace, pendant necklace, vlog, omkeerbare jas, omslagtop, paardenstaartveterschoenen, vanharen, loavies, reversible jacket, skinny jeans, fashionblogger, fashion is a party, arnhem, oriental bomber, bomberjack, bomber trend, donkere lipstick, burgundy lipstick, zara, fashionology, tiny necklace, pendant necklace, vlog, omkeerbare jas, omslagtop, paardenstaartveterschoenen, vanharen, loavies, reversible jacket, skinny jeans, fashionblogger, fashion is a party, arnhem, oriental bomber, bomberjack, bomber trend, donkere lipstick, burgundy lipstick, zara, fashionology, tiny necklace, pendant necklace, vlog, omkeerbare jas, omslagtop, paardenstaart

Deze reversible jacket kun je dus aan twee kanten dragen. Wáárom zijn alle jasjes niet zo? Ik vind dat echt fantastisch namelijk.

Reversible jacket

Naast reversible, kunnen we dit jasje wat mij betreft ook in de categorie oriental bombers plaatsen. Het afgelopen half jaar zijn we doodgegooid met de orientalbombertrend, maar ik vind dit jasje nog steeds wel leuk. Zeker omdat hij niet oriental – en dus honderd keer zo tijdloos- is als je ‘m omdraait. Dat bedoel ik: fantastisch.

Best wel eng

Wat doen jullie dit weekend? Ik ben van plan om vanochtend mijn nieuwste vlog te bewerken. Ik heb afgelopen week iets gedaan wat ik best wel eng vond én ik heb het gevlogd. Dat maakt het spannend om mijn vlog dit keer te publiceren. Toch is het niet alleen maar drukverhogend om dingen te delen met “de rest van de wereld”. Ik vind het vaak juist ook wel… ik kan even niet op het goede woord komen, maar ik bedoel dat er een last van je schouders kan vallen als je je kwetsbaar opstelt.

Ik draag:

ZARA top (hier kun je een look alike vinden)
Loavies bomberjack (hier kun je andere bomberjacks vinden)
ZARA skinny jeans (hier kun je een look alike vinden)
vanHaren veterschoenen (kun je hier vinden)
Fashionology kettinkjes (hier kun je look alikes vinden)

 

Shop mijn look:

Foto’s door Jan van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties