logo
9 November 2016

Trenchcoat

Gepost in mijn outfits

TrenchcoatTrenchcoatTrenchcoat

Zo strompel je op hoge hakken tussen de kerstbomen door het Openlucht Museum en zo vraag je je af waar je dit jaar foto’s in kerstsfeer kunt en wilt maken. En ik heb net mijn verlanglijstje voor Sinterklaas ingeleverd. Het is bizar dat het einde van het jaar alweer in zicht is.

Trenchcoat

Ik heb het al eens vaker geschreven: ik ben niet zo’n trenchcoatmeisje. Al merk ik dat ik de trenchcoat wel meer ga waarderen naarmate ik ouder word. In deze look vind ik de combinatie van de jas en loafers leuk, omdat het beiden zulke klassiekers zijn.

Licht

Is het licht op deze foto’s niet super tof? Ik vind het fantastisch als de zon een soort extra accessoire is. Ik bedoel: je moet toch wat als fotoshoots op Ibiza geen vaste prik zijn (ik kijk nu naar Demy de Zeeuw met zijn BALR. op tv, vandaar…).

Vlog

In mijn laatste vlog geef ik je een kijkje behind the scenes van deze fotoshoot. Vergeet ‘m niet te bekijken als je ‘m nog niet gezien hebt!


– Deze post is tot stand gekomen samen met OTTO –

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties