logo
17 November 2016

WODEN

Gepost in mijn outfits

woden, sneakers, zilveren sneakers, amsterdam, bomberjack, pailletten, geel, h&m studio, h&m trend, fashionblogger, fashion is a party, skinny jeans,scandinavisch, duurzame mode, woden ydun sneakers, & other storieswoden, sneakers, zilveren sneakers, amsterdam, bomberjack, pailletten, geel, h&m studio, h&m trend, fashionblogger, fashion is a party, skinny jeans,scandinavisch, duurzame mode, woden ydun sneakers, & other storieswoden, sneakers, zilveren sneakers, amsterdam, bomberjack, pailletten, geel, h&m studio, h&m trend, fashionblogger, fashion is a party, skinny jeans,scandinavisch, duurzame mode, woden ydun sneakers, & other storieswoden, sneakers, zilveren sneakers, amsterdam, bomberjack, pailletten, geel, h&m studio, h&m trend, fashionblogger, fashion is a party, skinny jeans,scandinavisch, duurzame mode, woden ydun sneakers, & other storieswoden, sneakers, zilveren sneakers, amsterdam, bomberjack, pailletten, geel, h&m studio, h&m trend, fashionblogger, fashion is a party, skinny jeans,scandinavisch, duurzame mode, woden ydun sneakers, & other stories

Ik heb een zwak voor Scandinavische merken. Wie niet? Daar in het Noorden weten ze gewoon heel goed wat mooi is. Dat bewijst WODEN maar weer. Een schoenenmerk waar ik echt een beetje verliefd op ben geworden.

WODEN

Het motto ‘less is more’ gaat voor veel Scandinavische merken op. Zo ook voor WODEN. Op hun website lees je als eerste: ‘minimalistisch ontwerp, rijke materialen, sublieme pasvorm’. Die fijne pasvorm is een feit: ik heb zelden sneakers aangetrokken (en ik heb er heel wat aangetrokken…) die zo lekker zitten.

Knalgele pailletten

De combinatie die ik maakte is niet zo heel erg ‘less is more’, maar wel lekker Suz. Zoals je ziet, draag ik mijn WODEN YDUN sneakers hier met een top met opvallende print én ook nog eens met een bomberjack met knalgele pailletten. Samen vormen ze best een druk geheel. Toch vind ik het een leuke outfit geworden, want de top is een tikje onvoorspelbaar. Je verwacht gewoon eerder een saaie longsleeve.

Ik draag:

H&M Studio top (hier kun je een look alike vinden)
H&M Trend bomberjack met gele pailletten (hier kun je een look alike vinden)
& Other Stories skinny jeans (hier kun je een look alike vinden)
WODEN YDUN sneakers (kun je hier vinden)


Shop mijn look:

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties