logo
31 December 2016

Vlogging is a party #48 – Kerstshoot ?

Gepost in video

vlogging is a party, vlog, kerstshoot, van der valk veenendaal, loavies, maybelline, lush, lush magic cube, sterretjes, sterrenflitsers, kerstpakket, shooten, verjaardag, utrecht, discolamp, fashionblogger, modeblogger

Bijna New Year’s Eve! Maar voor het zover is nog een nieuwe Vlogging is a party. De laatste van dit jaar. Die mag je niet missen, toch? ?

Kerstshoot

In deze vlog zie je dat ik naar de verjaardag van Yara ging, weer super leuke (kerst)pakketjes kreeg en een poging tot kerstshoot deed bij Van der Valk Veenendaal. Ook leerde ik wat sterrenflitsers zijn, wil ik nu een roze discolamp en zie je hoe vuurwerkfoob ik ben.

Vorige vlog

Heb je de vorige vlog al gezien? Daarin zie je onder andere dat ik de outfit shopte voor de vanHaren budget challenge van december. Altijd al willen weten waar die outfits terecht komen? Kijk dan hier, op de Facebook-pagina van vanHaren.

Bedankt voor het kijken en ik hoop dat je een top avond en nacht hebt! Enjoy!

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties