logo
4 December 2016

Rituals The Ritual of Light doucheschuim en bodycrème

Gepost in beauty

Rituals, bodycrème, doucheschuim, douglas, rituals limited edition, skin care, bodybutter, bodylotion, beautyblogger, fashionblogger, feestdagen, rituals fortune crackers, rituals the ritual of light doucheschuim, rituals the ritual of light bodycrème, sinaasappel, kaneel, rituals review

Rituals The Ritual of Light is de limited edition collectie van Rituals voor dit najaar en komende winter. Kalmerende producten, die je helpen onthaasten.

 

Rituals The Ritual of Light doucheschuim

De The Ritual of Light douchegel verandert in een schuim zodra deze in aanraking komt met water. De textuur is heerlijk zacht en de geur een combinatie van onder andere sinaasappel en kaneel. Aan de ene kant is deze doucheschuim fris en aan de andere kant kruidig. Ik vind het een echte wintergeur. Met name door de kaneel.

Rituals, bodycrème, doucheschuim, douglas, rituals limited edition, skin care, bodybutter, bodylotion, beautyblogger, fashionblogger, feestdagen, rituals fortune crackers, rituals the ritual of light doucheschuim, rituals the ritual of light bodycrème, sinaasappel, kaneel, rituals review

 

Rituals The Ritual of Light bodycrème

Rituals noemt het een bodycrème. Ik zou het eerder een bodybutter noemen. De textuur van de The Ritual of Light bodycrème is namelijk een stukje dikker dan wat ik onder een crème versta. Wat mij betreft is dat alleen maar positief, want dit product is super voedend en houdt mijn huid de hele dag gehydrateerd. Ook deze bodycrème ruikt naar sinaasappel en kaneel. Ik vind de geur heerlijk. Echt een aanrader!

Rituals, bodycrème, doucheschuim, douglas, rituals limited edition, skin care, bodybutter, bodylotion, beautyblogger, fashionblogger, feestdagen, rituals fortune crackers, rituals the ritual of light doucheschuim, rituals the ritual of light bodycrème, sinaasappel, kaneel, rituals review

Andere producten uit de Rituals The Ritual of Light collectie zijn badschuim, lichaamsscrub, geurstokjes, een geurkaars, kruidenthee en fortune crackers. Deze laatste zijn een compleet nieuw product van Rituals: mini kadootjes met een inspirerende spreuk. Leuk voor de feestdagen!

Je kunt de Rituals The Ritual of Light collectie hier vinden. Nogmaals: deze collectie is limited edition, dus op is op!

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties