logo
2 December 2016

Against the cold

Gepost in mijn outfits

koud, winter, patchwork jas, sjaal met kwastjes, beige sjaal, scarfz, fashionblogger, fashion is a party, sinterklaas, sinterklaasweekend, dichten, gedicht, arnhem, poncho, deken, warme outfitkoud, winter, patchwork jas, sjaal met kwastjes, beige sjaal, scarfz, fashionblogger, fashion is a party, sinterklaas, sinterklaasweekend, dichten, gedicht, arnhem, poncho, deken, warme outfitkoud, winter, patchwork jas, sjaal met kwastjes, beige sjaal, scarfz, fashionblogger, fashion is a party, sinterklaas, sinterklaasweekend, dichten, gedicht, arnhem, poncho, deken, warme outfitkoud, winter, patchwork jas, sjaal met kwastjes, beige sjaal, scarfz, fashionblogger, fashion is a party, sinterklaas, sinterklaasweekend, dichten, gedicht, arnhem, poncho, deken, warme outfitkoud, winter, patchwork jas, sjaal met kwastjes, beige sjaal, scarfz, fashionblogger, fashion is a party, sinterklaas, sinterklaasweekend, dichten, gedicht, arnhem, poncho, deken, warme outfit

Jeetje, wat overviel de kou mij opeens deze week! Gelukkig vond ik een mooie sjaal van Scarfz op de deurmat. Ik had niet verwacht dat die zo groot (en warm!) zou zijn.

Sjaal met kwastjes

Deze beige sjaal met kwastjes kun je bijna een poncho noemen. Of een deken. Ik droeg ‘m in combinatie met mijn harige patchwork jas en een coltrui. En het is een wonder – want ik houd binnen liefst nog mijn faux fur jas aan-, maar ik had het niet koud. De kleur van deze sjaal heet op de webshop overigens roze. Andere kleuren waarin de sjaal verkrijgbaar is, zijn bruin en blauw.

Sinterklaas

Vieren jullie Sinterklaas dit weekend? Ik mag twee keer: eerst bij de familie van Bas en dan bij mijn eigen familie. Als ik dit schrijf moet ik nog beginnen met dichten. I can feel the pressure ;-).

– Dit is een gesponsorde post –

Foto’s door Jan van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties