logo
19 December 2016

In de mix

Gepost in mijn outfits

guess, guess his & hers unisex collectie, leather t-shirt, leren top, boyfriend, oversized, mom jeans, zilveren laarzen, silver boots, teddy bomber, kenzo x h&m, arnhem, abba, sarenza, metallic, teddy trend, bomberjack, leren t-shirt
guess, guess his & hers unisex collectie, leather t-shirt, leren top, boyfriend, oversized, mom jeans, zilveren laarzen, silver boots, teddy bomber, kenzo x h&m, arnhem, abba, sarenza, metallic, teddy trend, bomberjack, leren t-shirt
guess, guess his & hers unisex collectie, leather t-shirt, leren top, boyfriend, oversized, mom jeans, zilveren laarzen, silver boots, teddy bomber, kenzo x h&m, arnhem, abba, sarenza, metallic, teddy trend, bomberjack, leren t-shirt
guess, guess his & hers unisex collectie, leather t-shirt, leren top, boyfriend, oversized, mom jeans, zilveren laarzen, silver boots, teddy bomber, kenzo x h&m, arnhem, abba, sarenza, metallic, teddy trend, bomberjack, leren t-shirt
guess, guess his & hers unisex collectie, leather t-shirt, leren top, boyfriend, oversized, mom jeans, zilveren laarzen, silver boots, teddy bomber, kenzo x h&m, arnhem, abba, sarenza, metallic, teddy trend, bomberjack, leren t-shirt
guess, guess his & hers unisex collectie, leather t-shirt, leren top, boyfriend, oversized, mom jeans, zilveren laarzen, silver boots, teddy bomber, kenzo x h&m, arnhem, abba, sarenza, metallic, teddy trend, bomberjack, leren t-shirt

Wat krijg je als je een teddy bomber, leren top, mom jeans en zilveren laarzen in de mix gooit? Tada!

ABBA-vernoemingen

Ik schreef toch in deze post dat ik me best weer wat meer uitgesproken wilde kleden? There you go. De ABBA-vernoemingen vlogen me om de oren, maar van een teddy bomber met leren top met mom jeans met zilveren laarzen word ik erg blij. Want, zoals ik achteraf appte naar Marriëlle: ‘Dit soort outfits zijn mijn favoriet: bijna lelijk, maar het kan nog net’.

 

GUESS His & Hers unisex collectie

De leren top komt uit de GUESS His & Hers unisex collectie. Een collectie die je dus kunt delen met the boyfriend (of elke andere, willekeurige man). Niet dat ik deze top wil delen (ghehe), maar ik houd van het unisex gevoel: laidback en oversized. Omdat de sale is begonnen, kun je de hele GUESS His & Hers unisex collectie nu naar huis klikken met minimaal 30% korting. Yay!

Ik draag:

GUESS His & Hers unisex leather t-shirt (kun je hier vinden)
KENZO x H&M teddy bomber (hier kun je een teddy bomber vinden)
H&M mom jeans (hier kun je een look alike vinden)
Sarenza zilveren laarzen (hier kun je look alikes vinden)

 

Shop mijn look:

 

Foto’s door Marriëlle Frederiks.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties