logo
27 December 2016

Turtleneck blouse

Gepost in mijn outfits

turtleneck blouse, mosterdkleur, suède rokje, afzaklaarsjes, slouchy suede boots, & other stories, kerst, tweede kerstdag, den bosch, utrecht, geelgroen, river island, asos, stiletto's, zwarte laarzen, suède laarzen, oorknopjes, vlogcameraturtleneck blouse, mosterdkleur, suède rokje, afzaklaarsjes, slouchy suede boots, & other stories, kerst, tweede kerstdag, den bosch, utrecht, geelgroen, river island, asos, stiletto's, zwarte laarzen, suède laarzen, oorknopjes, vlogcameraturtleneck blouse, mosterdkleur, suède rokje, afzaklaarsjes, slouchy suede boots, & other stories, kerst, tweede kerstdag, den bosch, utrecht, geelgroen, river island, asos, stiletto's, zwarte laarzen, suède laarzen, oorknopjes, vlogcameraturtleneck blouse, mosterdkleur, suède rokje, afzaklaarsjes, slouchy suede boots, & other stories, kerst, tweede kerstdag, den bosch, utrecht, geelgroen, river island, asos, stiletto's, zwarte laarzen, suède laarzen, oorknopjes, vlogcameraturtleneck blouse, mosterdkleur, suède rokje, afzaklaarsjes, slouchy suede boots, & other stories, kerst, tweede kerstdag, den bosch, utrecht, geelgroen, river island, asos, stiletto's, zwarte laarzen, suède laarzen, oorknopjes, vlogcameraturtleneck blouse, mosterdkleur, suède rokje, afzaklaarsjes, slouchy suede boots, & other stories, kerst, tweede kerstdag, den bosch, utrecht, geelgroen, river island, asos, stiletto's, zwarte laarzen, suède laarzen, oorknopjes, vlogcamera

En als vanzelf werd het 27 december. Kerst ligt weer achter ons.

Turtleneck blouse

Deze outfit droeg ik gisteren, Tweede Kerstdag. De geelgroene mosterdtint vind ik heel erg tof. Weer eens wat anders dan kersttinten als rood, donkergroen of goud. De & Other Stories turtleneck blouse is nieuw en bleek perfect te matchen bij dit suède rokje. De afzaklaarsjes -ook van & Other Stories– maken het geheel af.

Den Bosch

Vandaag ga ik met Bas, mijn vader en zusje een middag naar Utrecht. Tenminste, dat was het plan. Ik heb gisteren mijn vlogcamera in Rosmalen laten liggen. Bij nader inzien wordt het daarom waarschijnlijk Den Bosch. Wie heeft er nog tips voor de leukste winkeltjes en eettentjes daar?

Ik draag:

& Other Stories turtleneck blouse (hier kun je & Other Stories tops vinden)
ASOS suède rokje met rits (hier kun je een look alike vinden)
& Other Stories slouchy suede boots (hier kun je & Other Stories laarzen vinden)
River Island oorknopjes (kun je hier vinden)


Shop mijn look:

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties