logo
29 January 2017

Colorblocking

Gepost in mijn outfits

colourblocking, colorblock, puma by rihanna, puma creepers, neon knit, neon trui, kokerrok, rode rok, fashionblogger, fashion is a party, sneeuw, arnhem, gele trui, groene trui, donkerblauwe maillot, ijlst, zondagplannen, colorblocking trend, sneakerscolourblocking, colorblock, puma by rihanna, puma creepers, neon knit, neon trui, kokerrok, rode rok, fashionblogger, fashion is a party, sneeuw, arnhem, gele trui, groene trui, donkerblauwe maillot, ijlst, zondagplannen, colorblocking trend, sneakerscolourblocking, colorblock, puma by rihanna, puma creepers, neon knit, neon trui, kokerrok, rode rok, fashionblogger, fashion is a party, sneeuw, arnhem, gele trui, groene trui, donkerblauwe maillot, ijlst, zondagplannen, colorblocking trend, sneakerscolourblocking, colorblock, puma by rihanna, puma creepers, neon knit, neon trui, kokerrok, rode rok, fashionblogger, fashion is a party, sneeuw, arnhem, gele trui, groene trui, donkerblauwe maillot, ijlst, zondagplannen, colorblocking trend, sneakerscolourblocking, colorblock, puma by rihanna, puma creepers, neon knit, neon trui, kokerrok, rode rok, fashionblogger, fashion is a party, sneeuw, arnhem, gele trui, groene trui, donkerblauwe maillot, ijlst, zondagplannen, colorblocking trend, sneakerscolourblocking, colorblock, puma by rihanna, puma creepers, neon knit, neon trui, kokerrok, rode rok, fashionblogger, fashion is a party, sneeuw, arnhem, gele trui, groene trui, donkerblauwe maillot, ijlst, zondagplannen, colorblocking trend, sneakers

Het was als de dag van gisteren: het jaar 2011, waarin colorblocking een mégatrend was. Effen kledingstukken in felle kleuren waren overal. Het was de tijd dat ik een afschuwelijke colorblocking maillot had, waar ik in deze post dus níet naar terug ga linken.

Colorblocking

Die colorblocking maillot was misschien afschuwelijk, de trend op zich eigenlijk best leuk. Misschien niet als zwart je lievelingskleur is, maar voor mij wel. Want ik ben nog steeds dol op felle kleuren. Gelukkig weet ik ze zes jaar na dato iets stijlvoller te combineren. Toch vond Bas deze combinatie helemaal niets: ‘Die trui vind ik wel leuk en die schoenen ook. Maar die rók erbij?’. Ik geef toe dat de rok een gewaagde keuze is. Maar ík vind de combinatie van mijn nieuwe & Other Stories trui en de rok erg leuk. Al een beetje lente-achtig. Hoewel er in Arnhem nog steeds sneeuw ligt.

Zondagplannen

Wat zijn jouw zondagplannen? Ik begin de ochtend vertrouwd met Zumba. Er komt een gastinstructeur samen met Indry lesgeven, ik ben heel benieuwd hoe dat gaat zijn! Daarna rijden Bas en ik (Bas vooral, to be honest) naar Friesland. Bas’ moeder is komende week jarig en dat vieren we vandaag. Het plan is om voor die tijd een plekje te zoeken om outfitfoto’s te maken. In mijn schoonouders’ woonplaats IJlst of ergens anders op de route. Heb je een tip voor een leuke plek? Laat het me weten!

Ik draag:

& Other Stories neon trui (kun je hier vinden)
H&M Trend rode kokerrok (hier kun je een look alike vinden)
PUMA by Rihanna blauwe creepers (hier kun je PUMA sneakers vinden)
Notion 1.3 donkerblauwe jas (hier kun je lookalikes vinden)
River Island zilverkleurige oorknopjes (kun je hier vinden)


Shop mijn look:

Foto’s door Jan van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties