logo
22 January 2017

Vlogging is a party #51 – Faceswap met mijn cavia

Gepost in video

jojanneke, calvin klein, clinique, sally hansen, concert jojo, album jojo, moordvrouw, faceswap met mijn cavia, vlog, vlogging is a party, vlogger, vanharen budget challenge, vera camilla, cantina arnhem, sneeuw, arnhem, outfitfoto's, sonsbeek,

Never a dull moment met Jojanneke. In deze vlog zie je dat ze per se een faceswap wilde doen met mijn cavia(‘s). En ze vertelt ook gelijk over haar one moment of fame in de bioscoop.

Sneeuw

Verder zie je in deze vlog sneeuw. Arnhemse sneeuw. Sonsbeeksneeuw. Vallende sneeuw. Daarnaast had ik een etentje met Vera en Jeffrey (en Bas, niet te vergeten) bij Cantina in Arnhem. Ook shopte ik een outfit voor de vanHaren budget challenge van januari en ontving ik hele fijne pakketjes. Bijvoorbeeld van Calvin Klein en Clinique.

Vorige vlog

Heb je mijn vorige vlog al gezien? Daarin vierde ik Oud & Nieuw, probeerde ik producten uit de MAC Caitlyn Jenner collectie en moest ik halsoverkop met een van mijn cavia’s naar de dierenarts.

Doe je een duimpje omhoog als je de vlog leuk vond? Bedankt voor het kijken en fijne zondag!

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties