logo
21 January 2017

Stuff you didn’t know about me

Gepost in mijn outfits

faux fur jas, faux fur coat, mango, zara, bordeux jurk, fluwelen blazer, bloemenprint, western enkellaarzen, gouden creolen, fashion blogger, fashion is a party, arnhem, marmer, stuff you didn't know about me, mango jas, velvet blazerfaux fur jas, faux fur coat, mango, zara, bordeux jurk, fluwelen blazer, bloemenprint, western enkellaarzen, gouden creolen, fashion blogger, fashion is a party, arnhem, marmer, stuff you didn't know about me, mango jas, velvet blazerfaux fur jas, faux fur coat, mango, zara, bordeux jurk, fluwelen blazer, bloemenprint, western enkellaarzen, gouden creolen, fashion blogger, fashion is a party, arnhem, marmer, stuff you didn't know about me, mango jas, velvet blazerfaux fur jas, faux fur coat, mango, zara, bordeux jurk, fluwelen blazer, bloemenprint, western enkellaarzen, gouden creolen, fashion blogger, fashion is a party, arnhem, marmer, stuff you didn't know about me, mango jas, velvet blazerfaux fur jas, faux fur coat, mango, zara, bordeux jurk, fluwelen blazer, bloemenprint, western enkellaarzen, gouden creolen, fashion blogger, fashion is a party, arnhem, marmer, stuff you didn't know about me, mango jas, velvet blazer

Vinden jullie het ook leuk om random dingen te lezen over mensen? Ik wel! Gisteren las ik nog random dingen over Linda Hallberg. Dat was mijn inspiratie voor deze post.

Stuff you didn’t know about me

– Ik heb een microdermal in mijn teen gehad.
– Toen ik drie jaar was, brak ik mijn been met schaatsen.
– Ik werd afgelopen nacht huilend wakker, omdat ik een nare droom had. Geen idee meer waar die over ging.
– Tot afgelopen november betaalde ik nog steeds mijn Samsung Note 4 af (met mijn telefoonabonnement). Terwijl ik al een jaar een iPhone heb.
– Deze week ging ik naar een concert van Jojo. Maar dit zou je best al kunnen weten.
– Voor Ondertussen.nl schreef ik een achtdelige serie over mijn “selfmade” leven. Maar dit zou je ook best al kunnen weten.
– Als ik ooit een dochter krijg, wil ik haar Chanel noemen. Als je me kent, dan móet je dit zelfs kunnen weten, haha.
– Gisteren heb ik de sleutel gekregen van een vast werkplekje buiten de deur. Waar ik super blij mee ben. Want: een betere balans tussen werk en privé.
– Ik wil niet trouwen. Behalve als ik nog eens miljonair word. Ik wil namelijk alleen een droomhuwelijk (en mijn dromen zijn nogal extravagant).
– Ik schrijf dit met Pep op schoot.
– …totdat hij op mijn schoot piste.

Faux fur jas

Dan nog even over de outfit: deze faux fur jas vind ik echt fantastisch. Sowieso ben ik dol op faux fur jassen, zoals je óók al over me zou kunnen weten. Misschien is mijn faux fur jas niet zo tof als deze, maar hij komt in de buurt, toch?

Ik draag:

ZARA bordeaux jurk (hier kun je een look alike vinden)
ZARA fluwelen blazer (hier kun je een lookalike vinden)
MANGO faux fur jas (hier kun je een lookalike vinden)
ZARA goudkleurige oorbellen (hier kun je lookalikes vinden)
vanHaren Western enkellaarzen (kun je hier vinden)
ZARA bordeaux tas (hier kun je een lookalike vinden)

Shop mijn look:

Foto’s door Sara Naus. 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties