logo
25 January 2017

Minnetonka x Maje

Gepost in mijn outfits

Minnetonka x Maje, Zalando kortingscode, E-kortingscode, fashion deals, Minnetonka laarzen, fringe boots, Minnetonka trend, etnisch, pantoffels, fashionblogger, fashion is a party, casualchic, collage vintage, outfit, roze rok, veterlaarzen, suede enkellaarzen, zwarte enkellaarzenMinnetonka x Maje, Zalando kortingscode, E-kortingscode, fashion deals, Minnetonka laarzen, fringe boots, Minnetonka trend, etnisch, pantoffels, fashionblogger, fashion is a party, casualchic, collage vintage, outfit, roze rok, veterlaarzen, suede enkellaarzen, zwarte enkellaarzenMinnetonka x Maje, Zalando kortingscode, E-kortingscode, fashion deals, Minnetonka laarzen, fringe boots, Minnetonka trend, etnisch, pantoffels, fashionblogger, fashion is a party, casualchic, collage vintage, outfit, roze rok, veterlaarzen, suede enkellaarzen, zwarte enkellaarzenMinnetonka x Maje, Zalando kortingscode, E-kortingscode, fashion deals, Minnetonka laarzen, fringe boots, Minnetonka trend, etnisch, pantoffels, fashionblogger, fashion is a party, casualchic, collage vintage, outfit, roze rok, veterlaarzen, suede enkellaarzen, zwarte enkellaarzen

Minnetonka’s, wie kent ze niet? Ik kan me niet goed herinneren dat deze schoenen echt een grote trend waren, maar “they’ve always been around”. Zoals we in het Engels zouden zeggen.

Pantoffel

Ik ben altijd al fan geweest van fringes, maar Minnetonka’s? Daar was ik eigenlijk nooit zo weg van. Ik denk dat ik ze iets te veel pantoffel vond. Te weinig vrouwelijk ook. En bovendien zijn het bepaald geen schoenen die er mooier uit gaan zien naarmate ze verder afgedragen zijn. Zoals dat voor Shabbies wel kan gelden. Je moet ze dus ook nog met enige voorzichtigheid behandelen (lees: niet bij elk weertype en elke modderpoel dragen). Terwijl ze in mijn ogen toch bedoeld zijn voor de winter. Al zijn ze met blote benen ook erg leuk.

Minnetonka x Maje

In ieder geval: vorig seizoen was daar opeens de samenwerking met Maje. Deze Minnetonka x Maje laarsjes zag ik voor het eerst bij Collage Vintage, waarna ik op slag verliefd was. Nu kan ik een heel mooi verhaal ophangen over waarom ik voor de zwarte laarsjes koos en niet voor de khaki laarsjes (die ik dus bij Collage Vintage had gezien). De waarheid is dat ik het hele internet afgezocht heb en dit nog de enige kleur bij de enige webshop was waar ze niet uitverkocht waren in mijn maat. Niet dat je mij hoort klagen: ik heb nu pantoffels én designer Minnetonka’s in één. Het kan slechter.

Etnische stijltje

Natuurlijk is het leuk om Minnetonka’s in het bijpassende, etnische stijltje te combineren. Bijvoorbeeld met een maxi-jurk, een hoed of een leren jasje met fringes. Je vindt outfitinspiratie in overvloed op Pinterest. Ik koos dit keer juist voor een casualchic look. Simpelweg omdat mijn pet daarnaar stond, maar ook omdat ik dat net wat minder stereotype vind.

Enthousiast?

Wat vind jij van Minnetonka’s? Heb je misschien zelf een paar gehad? Of ben je na deze post enthousiast geworden? In geval van dat laatste: ik heb een Zalando kortingscode voor je. Daar kun je dus niet meer deze Maje x Minnetonka’s bestellen, maar wel Minnetonka laarsjes die er erg op lijken. Deze bijvoorbeeld.

– Deze post is tot stand gekomen samen met E-kortingscode.nl. De website voor al je fashion deals. –

Foto’s door Jan van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties