logo
3 January 2017

Rakhi

Gepost in mijn outfits

rakhi, jozemiek, hindustaans, winkelarmband, choker, zijden armband, choker trend, zwarte choker, nineties, faux fur jas, nike air max, arnhem, jozemiek.com, sieraden, accessoires, donkere lipstick, schuifbedel, hangbedel, rakhi, jozemiek, hindustaans, winkelarmband, choker, zijden armband, choker trend, zwarte choker, nineties, faux fur jas, nike air max, arnhem, jozemiek.com, sieraden, accessoires, donkere lipstick, schuifbedel, hangbedel, rakhi, jozemiek, hindustaans, winkelarmband, choker, zijden armband, choker trend, zwarte choker, nineties, faux fur jas, nike air max, arnhem, jozemiek.com, sieraden, accessoires, donkere lipstick, schuifbedel, hangbedel, rakhi, jozemiek, hindustaans, winkelarmband, choker, zijden armband, choker trend, zwarte choker, nineties, faux fur jas, nike air max, arnhem, jozemiek.com, sieraden, accessoires, donkere lipstick, schuifbedel, hangbedel, rakhi, jozemiek, hindustaans, winkelarmband, choker, zijden armband, choker trend, zwarte choker, nineties, faux fur jas, nike air max, arnhem, jozemiek.com, sieraden, accessoires, donkere lipstick, schuifbedel, hangbedel,

Je hebt chokers en je hebt Rakhi’s. Oké, eerlijk is eerlijk: deze Rakhi choker is oorspronkelijk bedacht als wikkelarmband. Maar je kunt ‘m dus ook heel goed dragen als choker.

Rakhi wikkelarmband

Rakhi wikkelarmbanden zijn geïnspireerd op de Raksha wikkelarmbanden uit het Hindoeïsme. Je benadrukt de band die je met elkaar hebt als je een Raksha aan familie, vrienden of (andere) geliefden geeft. De zijden armbanden staan dan ook symbool voor liefde en bescherming. Jozemiek brengt dit idee naar Nederland met de Rakhi. Een Rakhi kun je dragen op de traditionele, Hindoestaanse manier of net zoals jij dat het leukste vindt. Bovendien zijn Rakhi’s er in ontzettend veel kleuren. Ik heb dus gekozen voor veilig zwart, maar vind bijvoorbeeld de lichtroze ook erg tof.

Schuifbedels

Je maakt je Rakhi net wat persoonlijker met de bijbehorende schuif- en hangbedels. Daarvan kun je er zoveel toevoegen als je zelf wilt. De lippen vind ik het leukste!

– Dit is een gesponsorde post –

Foto’s door Jan van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties