logo
1 January 2017

2017

Gepost in mijn outfits

2017, tulen rok, glitterrok, oud en nieuw, jaarwisseling, oranjerie groot warnsborn, rhinestone choker, happy new year, gelukkig nieuw jaar, slouchy suede boots, & other stories, zara, h&m trend, nijmegen, one line a day, witte tulen rok, a touch of white, dresscode2017, tulen rok, glitterrok, oud en nieuw, jaarwisseling, oranjerie groot warnsborn, rhinestone choker, happy new year, gelukkig nieuw jaar, slouchy suede boots, & other stories, zara, h&m trend, nijmegen, one line a day, witte tulen rok, a touch of white, dresscode2017, tulen rok, glitterrok, oud en nieuw, jaarwisseling, oranjerie groot warnsborn, rhinestone choker, happy new year, gelukkig nieuw jaar, slouchy suede boots, & other stories, zara, h&m trend, nijmegen, one line a day, witte tulen rok, a touch of white, dresscode2017, tulen rok, glitterrok, oud en nieuw, jaarwisseling, oranjerie groot warnsborn, rhinestone choker, happy new year, gelukkig nieuw jaar, slouchy suede boots, & other stories, zara, h&m trend, nijmegen, one line a day, witte tulen rok, a touch of white, dresscode2017, tulen rok, glitterrok, oud en nieuw, jaarwisseling, oranjerie groot warnsborn, rhinestone choker, happy new year, gelukkig nieuw jaar, slouchy suede boots, & other stories, zara, h&m trend, nijmegen, one line a day, witte tulen rok, a touch of white, dresscode2017, tulen rok, glitterrok, oud en nieuw, jaarwisseling, oranjerie groot warnsborn, rhinestone choker, happy new year, gelukkig nieuw jaar, slouchy suede boots, & other stories, zara, h&m trend, nijmegen, one line a day, witte tulen rok, a touch of white, dresscode

Hello 2017! You came early this year. Ligt het aan mij of was 2016 een slecht jaar voor veel mensen? Op Twitter kreeg ik in ieder geval de indruk dat een nieuwe start welkom is. Hoe dan ook: gelukkig nieuw jaar!

Witte glitterrok

Ik vierde gisteren, net als vorig jaar, de jaarwisseling bij Oranjerie Groot Warnsborn. De dresscode was ‘a touch of white’. Ik kwam afgelopen week deze witte glitterrok tegen en vond ‘m erg toepasselijk. Het regende complimentjes van bekenden en wildvreemden over mijn rok en outfit. Dat was leuk. Ik geloof ook wel dat ik lekker in mijn prinsessenelement ben in een tule glitterrok, haha. Minder in mijn element was ik toen ik deze outfit ging fotograferen bij min vijf graden (of weet ik veel hoe koud het gisteren was). Na een half uur in deze kleding in de gurende wind kon ik wel janken.

One line a day

Sinds de zomer schrijf ik dagelijks ‘one line a day’ in het gelijknamige boekje. Bij vandaag schreef ik: ‘Wat wil ik dat 2017 brengt? Dat weet ik niet’. Eigenlijk wil ik vooral dat 2017 dát brengt: dat ik het over een jaar wel weet. Dat ik dromen, doelen en plannen heb waar ik hard aan kan werken. Zodat ik ook ‘nee’ kan zeggen tegen waar ik niet voor kies. En zo weer beter op mezelf kan passen. Waar hoop jij op voor dit jaar?

Ik draag:

H&M Trend zwarte top (hier kun je een look alike vinden)
ZARA witte tulen glitterrok (hier kun je een look alike vinden)
H&M Trend rhinestone choker (hier kun je een look alike vinden)
& Other Stories slouchy suede boots (hier kun je look alikes vinden)
River Island oorknopjes (kun je hier vinden)


Shop mijn look:

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties