logo
5 January 2017

Vlogging is a party #49 – Zeven jaar samen

Gepost in video

vlog, vlogging is a party, new year's eve, nijmegen, ravenstein, oosterbeek, fit & wellness oosterbeek, chest press challenge, jubileum, zeven jaar samen, suz bas, fashionblogger, koud, kerst, kerstdagen, utrecht, ben & frankie's, & other stories, zara sale, witte tulen glitterrok, kerstvakantie, kerstborrel, kerstdiner, worstenbroodjes, tijmen en jante

In deze vlog zie je onder andere mijn jubileum met Bas, dat ik last minute een kerstkado kwijtraakte, wat ik deed om mijn voeten op te warmen en een dagje shoppen in Utrecht.

Zeven jaar samen

Een jubileum inderdaad, want Bas en ik zijn alweer zeven jaar samen. Wow! We komen niet zo heel vaak mensen tegen van onze leeftijd die het al zo lang met elkaar volhouden, dus wij vinden het best een prestatie. We vierden ons jubileum met de chestpresschallenge. En nee: vraag me niet waarom.

Kerst

We vierden Kerst bij mijn vader, mijn oom en tante, Tijmen en Jante, Bas’ opa en oma en mijn vroegere oppas Maria. Dat was best vol, maar wel heel erg gezellig! Na de Kerst gingen we nog een dagje naar Utrecht, want het was tenslotte een soort van kerstvakantie. We hebben erg gelachen bij Ben & Frankie’s. Zelden zo lang op een lunch moeten wachten en zelden iemand een lunch zo langzaam zien klaarmaken (we konden in de keuken kijken). Maar dat bedoel ik niet lullig: “onthaasten” is een mooie kerstgedachte tenslotte.

Bekijk hier de vlog van vorige week. Doe je een duimpje omhoog als je mijn vlogs leuk vindt?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties