logo
2 February 2017

Drop earrings

Gepost in mijn outfits

drop earrings, oorhangers, wollen trui, fashionblogger, pyjamabroek, grijze enkellaarzen, monki, & other stories, oorringen, gaatjes in mijn oren, scandinavisch, sneeuw, arnhemdrop earrings, oorhangers, wollen trui, fashionblogger, pyjamabroek, grijze enkellaarzen, monki, & other stories, oorringen, gaatjes in mijn oren, scandinavisch, sneeuw, arnhemdrop earrings, oorhangers, wollen trui, fashionblogger, pyjamabroek, grijze enkellaarzen, monki, & other stories, oorringen, gaatjes in mijn oren, scandinavisch, sneeuw, arnhemdrop earrings, oorhangers, wollen trui, fashionblogger, pyjamabroek, grijze enkellaarzen, monki, & other stories, oorringen, gaatjes in mijn oren, scandinavisch, sneeuw, arnhemdrop earrings, oorhangers, wollen trui, fashionblogger, pyjamabroek, grijze enkellaarzen, monki, & other stories, oorringen, gaatjes in mijn oren, scandinavisch, sneeuw, arnhem

Ooit wilde ik gaatjes in mijn oren puur en alleen omdat ik graag grote oorringen wilde dragen. Het was de tijd dat die stoer, hip en cool waren. Ik voelde me optimaal vrouwelijk met grote oorringen, ook al was ik nog een meisje.

Drop earrings

Met oorhangers daarentegen had ik helemaal niets. Die vond ik maar truttig. Inmiddels is dat zeker veranderd, maar toch lagen deze drop earrings van & Other Stories buiten mijn comfortzone. Niet alleen omdat het hangers zijn, maar ook omdat ze écht opvallen. Ik ben zeker niet vies van een paar statement oorbellen. Maar met mijn haar vast en deze oorbellen in voelt het alsof ik een kermis aan mijn oorlellen heb hangen. Terwijl ik ze bij dit model echt fantastisch vind staan. Kwestie van wennen dus.

Soort pyjamabroek

Niet alleen de oorbellen, maar de hele outfit is lekker Scandinavisch: de trui en schoenen zijn ook van & Other Stories, de broek is van Monki. Die laatste heeft een lekker gek model, hè? Ik vind de combinatie van chique oorbellen en laklaarsjes tegenover een tikje oversized trui en een soort pyjamabroek erg leuk. Maar wat vind jij?!


Ik draag:

& Other Stories donkerblauwe wollen trui (kun je hier vinden)
Monki beige broek (hier kun je een lookalike vinden)
& Other Stories grijze enkellaarzen (hier kun je lookalikes vinden)
& Other Stories drop earrings (kun je hier vinden)


Shop mijn look:

Foto’s door Jan van Schaik.

P.S. Heb je mijn nieuwste vlog al gezien? Bekijk ‘m hier en laat me zeker weten wat je ervan vindt!

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties