logo
7 February 2017

Lace up overknee boots

Gepost in mijn outfits

lace up overknee boots, lace up boots, overkneelaarzen, overknee boots, overkneelaarzen outfit, veterlaarzen, & other stories, kimono wrap dress, blauw jurkje, drop earrings, friesland, fashionology, fashionblogger, casuallace up overknee boots, lace up boots, overkneelaarzen, overknee boots, overkneelaarzen outfit, veterlaarzen, & other stories, kimono wrap dress, blauw jurkje, drop earrings, friesland, fashionology, fashionblogger, casuallace up overknee boots, lace up boots, overkneelaarzen, overknee boots, overkneelaarzen outfit, veterlaarzen, & other stories, kimono wrap dress, blauw jurkje, drop earrings, friesland, fashionology, fashionblogger, casuallace up overknee boots, lace up boots, overkneelaarzen, overknee boots, overkneelaarzen outfit, veterlaarzen, & other stories, kimono wrap dress, blauw jurkje, drop earrings, friesland, fashionology, fashionblogger, casuallace up overknee boots, lace up boots, overkneelaarzen, overknee boots, overkneelaarzen outfit, veterlaarzen, & other stories, kimono wrap dress, blauw jurkje, drop earrings, friesland, fashionology, fashionblogger, casual

Overkneelaarzen vind ik een van de meest fantastische schoenentrends die ik ooit heb meegemaakt. En toch verwaarloos ik mijn overkneelaarzen veel te veel. Rara, hoe kan dat?

Lace up overknee boots

Ik kan tal van toffe combinaties met overkneelaarzen bedenken, maar dat zijn vaak geen combinaties die heel goed bij mij passen. Zo vind ik mezelf er in deze outfit veel meer uitzien als een dametje dan ik me voel. Achteraf kon ik dan ook beter een oversized trui of vest bij de lace up overknee boots aantrekken dan een blazer. Iets meer casual, iets jonger.

& Other Stories

De oorbellen kun je herkennen uit de vorige outfitpost en zijn, net als het blauwe jurkje, van & Other Stories. Yes, ik ben een diehard & Other Stories fan! Mijn kledingstijl is zeker niet zo minimalistisch en arty als & Other Stories is. Toch neemt dit label mijn garderobe steeds verder over…

Ik draag:

& Other Stories kimino wrap dress (kun je hier vinden)
H&M Studio zwarte blazer (hier kun je een look alike vinden)
H&M suède lace up overknee boots (hier kun je look alikes vinden)
& Other Stories drop earrings (kun je hier vinden)
COS bangle (hier kun je een look alike vinden)
Fashionology knuckle ring (hier kun je Fashionology vinden)


Shop mijn look:

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties