logo
5 February 2017

Vlogging is a party #53 – Lila haar?!

Gepost in video

vlog, vlogging is a party, l'oreal colorista, l'oreal colorista review, l'oreal colorista vlog, l'oreal colorista lavendel spray, lila haar, gekleurd haar, pastel haar, clarisonic mia 2, fashionblogger, fashion is a party, ijlst, friesland, vera camilla jarig, catrice pulse of purism, stan & co arnhem, garnier skinactive hydra bomb

Mijn vlog van deze week is er! Ik vertel hoe het nu gaat met Schurk, vond mijn Clarisonic Mia 2 terug en ging met Bas naar Friesland.

L’Oreal Colorista

Ook probeerde ik een van de L’Oreal Colorista sprays. Daarmee creëer je gekleurd (bijvoorbeeld turquoise of roze) haar voor één dag. Je kunt je volledige haar inspuiten met de spray, maar bijvoorbeeld ook kiezen voor highlights of een ombre look. Bekijk de vlog hieronder als je benieuwd bent naar mijn resultaat.

Nailstickers

Verder ging ik lunchen bij Stan & Co, maakte ik outfitfoto’s in IJlst en probeerde ik de nailstickers uit de Catrice Pulse of Purism collectie. Deze limited edition collectie ligt in februari en maart bij Kruidvat.

Bedankt voor het kijken! Heb je de vorige vlog al zien? Daarin zie je onder andere dat ik naar het concert van Jojo ging.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties