logo
1 February 2017

Confidence

Gepost in mijn outfits

confidence, zelfvertrouwen, body, pin up de paris, benen, marriëlle frederiks, arnhem, winter, velperbuitensingel, shapewear, cellulitis, anti-cellulitis, kleding zelfvertrouwen, onzekerconfidence, zelfvertrouwen, body, pin up de paris, benen, marriëlle frederiks, arnhem, winter, velperbuitensingel, shapewear, cellulitis, anti-cellulitis, kleding zelfvertrouwen, onzekerconfidence, zelfvertrouwen, body, pin up de paris, benen, marriëlle frederiks, arnhem, winter, velperbuitensingel, shapewear, cellulitis, anti-cellulitis, kleding zelfvertrouwen, onzekerconfidence, zelfvertrouwen, body, pin up de paris, benen, marriëlle frederiks, arnhem, winter, velperbuitensingel, shapewear, cellulitis, anti-cellulitis, kleding zelfvertrouwen, onzeker
confidence, zelfvertrouwen, body, pin up de paris, benen, marriëlle frederiks, arnhem, winter, velperbuitensingel, shapewear, cellulitis, anti-cellulitis, kleding zelfvertrouwen, onzeker

Zelfvertrouwen is een groot goed. Het doet mij altijd een beetje pijn als ik mensen om me heen zie worstelen met werk, relaties of hun lichaam. Dan zie ik dat ze net dat beetje zelfvertrouwen missen dat ze een duwtje kan geven. Maar dat beetje lijkt nog nergens te bekennen. Want zelfvertrouwen is best schaars.

Onzekerheid

Eerlijk gezegd: zelf kan ik ook wel een duwtje gebruiken. Misschien wel voor het eerst in mijn leven. Ik heb al vaker geschreven dat ik niet zo’n onzeker kind was. Ook niet zo’n onzekere puber. Ik ben altijd al lekker zelfstandig en autonoom geweest. En prijs mezelf daar heel gelukkig mee. Toen ik op mijn zeventiende mijn eigen bedrijf startte, kwam daar weinig onzekerheid bij kijken. Dat ik als een van de weinigen in mijn omgeving niet heb gestudeerd, maakt me niet onzeker.

Dertigersdilemma

Wat me nu wel onzeker maakt, is mijn leeftijdsfase. Leeftijdsgenoten zijn inmiddels grotendeels afgestudeerd. Ze freelancen, zoeken een baan, zijn klaar om de wereld te veroveren. Van buitenaf lijkt het voor mij alsof ze beginnen bij ‘0’ en blij zijn met alles wat hen vooruit helpt. Van een kamer naar een appartement, van een stage naar een baan, van een studentenbudget naar een prima inkomen. Bij mij is dat allemaal anders gegaan. Liepen die stappen dwars door elkaar en zijn de meeste stappen al een tijdje achter de rug. Soms voel ik me daardoor een drieëntwintigjarige met een dertigersdilemma. Twijfelend over de toekomst.

Shapewear

 

Als het om mijn lichaam gaat, dan voel ik me over de bovenkant zelfverzekerder dan over de onderkant. Mijn benen zijn bijvoorbeeld al mijn hele leven een pain in the ass. Maar over deze body van La Pin Up de Paris hoef ik niet te twijfelen. Het is een prachtige top voor een feestje, maar kan ook prima op een “gewone” maandag met een lekker warm vest eroverheen. La Pin Up de Paris is gespecialiseerd in anticellulitekleding en shapewear. Neem er dus zeker een kijkje als je een duwtje kunt gebruiken 😉.

Win!

UPDATE: de winactie is gesloten!

Ik geef eenzelfde body weg aan een van jullie in een kleur en maat naar keuze! Wil je kans maken? Laat dan in een reactie weten dat je meedoet, vul daarbij een geldig e-mailadres in en volg Fashion is a party en La Pin Up de Paris via Facebook. Succes!

Waar ben jij onzeker over? En wat geeft je juist zelfvertrouwen?

– Deze post is tot stand gekomen samen met La Pin Up de Paris –

Foto’s door Marriëlle Frederiks.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties