logo
14 February 2017

Valentine’s Day

Gepost in mijn outfits

valentijnsdag pakistan, uiteten, autoritair, h&m trend, & other stories, valentine's day, valentijnsdag, fashionblogger, fashion is a party, kasteel doorwerth, loveshoot, loafers, pantalon, rode trui, nepwimpers, valentijnskado, valentijnsdag opgelegd, valentijnsdag commercieel, valentijnsdag pakistan, uiteten, autoritair, h&m trend, & other stories, valentine's day, valentijnsdag, fashionblogger, fashion is a party, kasteel doorwerth, loveshoot, loafers, pantalon, rode trui, nepwimpers, valentijnskado, valentijnsdag opgelegd, valentijnsdag commercieel,
valentijnsdag pakistan, uiteten, autoritair, h&m trend, & other stories, valentine's day, valentijnsdag, fashionblogger, fashion is a party, kasteel doorwerth, loveshoot, loafers, pantalon, rode trui, nepwimpers, valentijnskado, valentijnsdag opgelegd, valentijnsdag commercieel,
valentijnsdag pakistan, uiteten, autoritair, h&m trend, & other stories, valentine's day, valentijnsdag, fashionblogger, fashion is a party, kasteel doorwerth, loveshoot, loafers, pantalon, rode trui, nepwimpers, valentijnskado, valentijnsdag opgelegd, valentijnsdag commercieel,
valentijnsdag pakistan, uiteten, autoritair, h&m trend, & other stories, valentine's day, valentijnsdag, fashionblogger, fashion is a party, kasteel doorwerth, loveshoot, loafers, pantalon, rode trui, nepwimpers, valentijnskado, valentijnsdag opgelegd, valentijnsdag commercieel,

Valentine’s Day. Vijf jaar geleden weidde ik er een ‘Schrijfgraag’ aan. Wie kent deze rubriek nog? Dan ben je een echte Fashion is a party fan!

Valentijnsdag vieren

Hoe dan ook, ik schreef toen: “Persoonlijk heb ik een hekel aan opgelegde, autoritaire dingen… ….toch heb ik er óók een hekel aan dat zoveel mensen zeggen dat het ‘oh zo commercieel’ is”. Nu zou ik het toch anders opschrijven. Want het is natuurlijk maar net of je je iets laat opleggen. Als we zo gaan beginnen, dan is een verjaardag ook opgelegd. En je kunt het ook omdraaien: wees blij dat we niet in Pakistan leven en dat we Valentijnsdag mógen vieren.

Loveshoot

Weet je dat ik in de ruim acht (!) jaar dat ik mijn outfits online deel, nog nooit een outfitpost met valentijnsthema heb gemaakt? Behalve de post van vorig jaar dan. Maar dat was meer een “loveshoot”. Des te leuker vond ik het om dit jaar met wat Valentine’s Day props in de weer te gaan. Alsnog is het meer een “loveshoot” dan een outfitpost geworden. Maar oké, daar is het Valentijnsdag voor. Check trouwens mijn nieuwste vlog als je benieuwd bent naar behind the scenes-beelden van deze shoot.

(Hoe) vier jij Valentijnsdag?

Ik draag:

H&M Trend rode trui (hier kun je een lookalike vinden)
H&M Trend zwarte pantalon (hier kun je een lookalike vinden)
& Other Stories loafers met lippen (hier kun je lookalikes vinden)


Shop mijn look:

Foto’s door Jan van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties