logo
9 February 2017

Inbetween coat

Gepost in mijn outfits

inbetween coat, kenzo x h&m, geruite sjaal, witte dr. martens, arnhem, sonsbeek, lang vest, vero moda, otto, tussenjas, lenteinbetween coat, kenzo x h&m, geruite sjaal, witte dr. martens, arnhem, sonsbeek, lang vest, vero moda, otto, tussenjas, lenteinbetween coat, kenzo x h&m, geruite sjaal, witte dr. martens, arnhem, sonsbeek, lang vest, vero moda, otto, tussenjas, lenteinbetween coat, kenzo x h&m, geruite sjaal, witte dr. martens, arnhem, sonsbeek, lang vest, vero moda, otto, tussenjas, lenteinbetween coat, kenzo x h&m, geruite sjaal, witte dr. martens, arnhem, sonsbeek, lang vest, vero moda, otto, tussenjas, lenteinbetween coat, kenzo x h&m, geruite sjaal, witte dr. martens, arnhem, sonsbeek, lang vest, vero moda, otto, tussenjas, lente

De tijd van bikini’s, cropped tops en shorts duurt nog even, maar door kledingwinkels raak ik al een beetje in de ban van de lente.

Inbetween coat

Neem deze jas. OTTO noemt het een lang vest, maar dat vest kan ook prima als jas door, toch? Tenminste, als het minimaal tien graden boven nul is, je er een trui onder en een sjaal boven draagt. Dan is het een goede ‘inbetween coat‘ richting de lente.

Witte Dr. Martens

Deze witte Dr. Martens heb ik al heel lang en kocht ik ooit in Londen. Ik durfde ze nauwelijks aan, want hoe wit kunnen schoenen zijn?! En hoe lang kan dat goed gaan?! Maar over lente gesproken: ze maken de outfit wel lekker fris, vind je niet?


– Deze post is tot stand gekomen samen met OTTO –

Foto’s door Jan van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties