logo
22 March 2017

Vlogging is a party #58 – Een investering en experiment

Gepost in video

vlog, vlogging is a party, nieuwe samenwerkingen, experiment, investering, virtual sidekick yvonne, arts schoenmode boxmeer, fashion is a party, fashionblogger, cavia overleden, outfitfoto's maken, hemels arnhem, healthclub heijenoord arnhem, zumba, red velvet hema, winst.nl eelco de boer, mi moneda picante, copywriter etos, lumee case, aliexpress, mi moneda webshop

Spannend! In deze vlog vertel ik over mijn nieuwste investering en experiment. Een neem ik je mee tijdens een paar van mijn zakelijke afspraken.

Nieuwe samenwerkingen

Zo heb ik een hoop toffe plannen gemaakt samen met Yvonne. We kennen elkaar pas een paar weken, maar dat lijkt al véél langer. Heel fijn, zulke samenwerkingen! Ook heb ik een nieuwe samenwerking met Arts schoenmode: in deze vlog zie je dat ik voor het eerst hun mooie, grote winkel bekeek.

Mi Moneda Picante

Ik mocht weer een hoop leuke pakketjes openmaken. Waaronder het boek Winst.nl, dat ik had besteld. En ook de prachtige Mi Moneda Picante armband, waar ik super blij mee ben. Mi Moneda heeft sinds kort een eigen webshop, dus gaat dat zien!

De vorige vlog (Vlogging is a party #57) was de eerste die Imara heeft bewerkt. Je kunt ‘m hieronder nogmaals bekijken. Feedback is welkom, dus laat van je horen!

Doe je een duimpje omhoog als je de vlog leuk vond? Dankjewel!

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties