logo
1 March 2017

Heavy metal

Gepost in mijn outfits

western laarzen, overkneelaarzen, fashionblogger, fashion is a party, fotosieraad, naamsieraad, roze jurkje, boer zoekt vrouw, names4ever, hoedje, tweed jas, zilveren kettingwestern laarzen, overkneelaarzen, fashionblogger, fashion is a party, fotosieraad, naamsieraad, roze jurkje, boer zoekt vrouw, names4ever, hoedje, tweed jas, zilveren kettingwestern laarzen, overkneelaarzen, fashionblogger, fashion is a party, fotosieraad, naamsieraad, roze jurkje, boer zoekt vrouw, names4ever, hoedje, tweed jas, zilveren kettingwestern laarzen, overkneelaarzen, fashionblogger, fashion is a party, fotosieraad, naamsieraad, roze jurkje, boer zoekt vrouw, names4ever, hoedje, tweed jas, zilveren kettingwestern laarzen, overkneelaarzen, fashionblogger, fashion is a party, fotosieraad, naamsieraad, roze jurkje, boer zoekt vrouw, names4ever, hoedje, tweed jas, zilveren kettingwestern laarzen, overkneelaarzen, fashionblogger, fashion is a party, fotosieraad, naamsieraad, roze jurkje, boer zoekt vrouw, names4ever, hoedje, tweed jas, zilveren ketting

Ik was een tijdje aan het zoeken naar welke schoenen ik onder deze outfit wilde dragen. En toen ineens popte deze laarzen op in mijn hoofd.

Western laarzen

Van enkellaarzen onder deze outfit kreeg ik maar korte beentjes. Voor witte sneakers vond ik het te winters. En loafers of flatjes zijn onder deze jurk, en in combinatie met een panty, een beetje truttig. In mijn Western overkneelaarzen vond ik uiteindelijk de match made in heaven. Ik vind het mooi dat je de panty niet meer ziet. En dat de laarzen de outfit een stoere touch geven. Want stoer, dat zijn ze wel. En ook best een beetje apart, dankzij het heavy metal op de neus. Ik kreeg de laarzen voor mijn verjaardag, maar had ze eerlijk gezegd nog niet gedragen. Mooie kado’s en aankopen bewaar ik het liefste om ze voor altijd nieuw te houden. En dat is zonde, want: Fashion is a party, maar je moet zelf de slingers ophangen. Elke dag!

Fotosieraad

Heb je al gezien dat een van mijn konijnen – Jip – op de ketting staat? Bij de webshop Names4ever kun je fotosieraden en naamsieraden laten maken in goud of zilver. Toen ik bedacht had dat ik het leuk vond om een fotosieraad te laten maken met een van mijn dieren, was natuurlijk nog de vraag: van wie dan? Ik ben gewoon op zoek gegaan naar een leuke foto en kwam toen deze van Jip tegen. De foto is best subtiel, vind ik: je moet goed kijken om te zien wat erop staat. Prima, anders wordt het zo cheesy ?.

Boer Zoekt Vrouw

Over cheesy gesproken… als ik dit schrijf, ben ik Boer Zoekt Vrouw aan het terugkijken. Een van mijn favoriete programma’s, maar ik had de eerste afleveringen van dit seizoen nog niet gezien. Ondertussen zit ik aan een zelfgebakken cake, die Bas heeft gekregen voor zijn verjaardag. Hij is 26 geworden maandag. Hiep hiep hoera!

– Dit is een gesponsorde post –

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties