logo
29 March 2017

Mijn favoriete lente- en zomertrends van 2017

Gepost in mijn outfits

fringes, minnetonka, lente-/zomertrends, zomertrends 2017, fashionblogger, fashion is a party, geel, roze, badjas, trenchcoat, offshoulder, lente, zomertijdfringes, minnetonka, lente-/zomertrends, zomertrends 2017, fashionblogger, fashion is a party, geel, roze, badjas, trenchcoat, offshoulder, lente, zomertijd
fringes, minnetonka, lente-/zomertrends, zomertrends 2017, fashionblogger, fashion is a party, geel, roze, badjas, trenchcoat, offshoulder, lente, zomertijdfringes, minnetonka, lente-/zomertrends, zomertrends 2017, fashionblogger, fashion is a party, geel, roze, badjas, trenchcoat, offshoulder, lente, zomertijd
De zomertijd is ingegaan, maar ik had me eerlijk gezegd nog nauwelijks in de zomertrends van dit seizoen verdiept. Tijd om daar verandering in te brengen!

Vijf favoriete lente- en zomertrends

Ik deed wat research en zette vervolgens mijn favoriete lente- en zomertrends op een rij:

1. Geel

Deze heeft geen uitleg nodig, toch? Geel is mijn lievelingskleur, maar ook dé trendkleur van deze lente en zomer. Zo tof!

2. Offshoulder

De offshouldertrend is er al een tijdje, maar blijft ook nog een tijdje. Wel komen er meerdere variaties op deze trend. Zoals de cutoutshoulder en de flashdance shoulder. Off shoulder is zowel leuk bij een top, trui als zomerjurk.

3. Trenchcoat

De trenchcoat is een klassieker, maar nu ook een trend. Ik vond het lang maar een grauw, saai ding. Met de nadruk op ‘vond’, want ik heb de charme van de trenchcoat echt ontdekt.

4. Roze

Niet alleen geel is een trendkleur, maar roze ook! Ik vind roze bijna net zo mooi als geel en bovendien zijn roze en geel een vrolijke, zomerse combinatie.

5. Badjas

Een soort badjas 2.0: dat is de badjas die we anno 2017 op straat dragen. Denk aan deze kimono, die ik vorige zomer al droeg.

Gele trui

Deze outfit is misschien nog niet zo zomers, maar wel inclusief gele trui. De combinatie tussen de trui en de jurk vind ik erg leuk. De slouchy laarzen eronder zijn wat mij betreft ook wel geslaagd. Wat vind jij?

Plannen

Nog een vraag: wat zijn jouw plannen voor komende zomer? Ik heb nog een klein trauma van zomer 2016 en de zeilreis die ik toen niet gemaakt heb. Voor dit jaar hoop ik op een betere ervaring. Misschien is een zomercursus wel een goed idee?


– Deze post is tot stand gekomen samen met Education First –

Foto’s door Jan van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties