logo
19 March 2017

No matter

Gepost in mijn outfits

leren bikerjack, beige enkellaarzen, mango top, top gestreept, geruite blazer, zara, h&m trend, leren bikerjack, vanharen, statement ketting, ray-ban zonnebril, arnhem, lenteproof, vanharen enkellaarzen, vlog, zondag, weekend, no matter basic tape, outfitfoto's, groen rokjeleren bikerjack, beige enkellaarzen, mango top, top gestreept, geruite blazer, zara, h&m trend, leren bikerjack, vanharen, statement ketting, ray-ban zonnebril, arnhem, lenteproof, vanharen enkellaarzen, vlog, zondag, weekend, no matter basic tape, outfitfoto's, groen rokje
leren bikerjack, beige enkellaarzen, mango top, top gestreept, geruite blazer, zara, h&m trend, leren bikerjack, vanharen, statement ketting, ray-ban zonnebril, arnhem, lenteproof, vanharen enkellaarzen, vlog, zondag, weekend, no matter basic tape, outfitfoto's, groen rokje
leren bikerjack, beige enkellaarzen, mango top, top gestreept, geruite blazer, zara, h&m trend, leren bikerjack, vanharen, statement ketting, ray-ban zonnebril, arnhem, lenteproof, vanharen enkellaarzen, vlog, zondag, weekend, no matter basic tape, outfitfoto's, groen rokje
leren bikerjack, beige enkellaarzen, mango top, top gestreept, geruite blazer, zara, h&m trend, leren bikerjack, vanharen, statement ketting, ray-ban zonnebril, arnhem, lenteproof, vanharen enkellaarzen, vlog, zondag, weekend, no matter basic tape, outfitfoto's, groen rokje
leren bikerjack, beige enkellaarzen, mango top, top gestreept, geruite blazer, zara, h&m trend, leren bikerjack, vanharen, statement ketting, ray-ban zonnebril, arnhem, lenteproof, vanharen enkellaarzen, vlog, zondag, weekend, no matter basic tape, outfitfoto's, groen rokje

Ik typ dit met No Matter van Basic Tape op de achtergrond. Zumba heb ik vanochtend overgeslagen, want het was een latertje gisteren. Ik was in Utrecht voor brainstormsessie #2 met Jojanneke en Marriëlle, wat super gezellig was. Van brainstormsessie #1 kun je wat zien in mijn komende vlog.

To-dolijst

Mijn to-dolijst voor vandaag is aardig lang, maar gelukkig is het verder een rustig dagje. Ik wil mijn mailbox en wat administratie bijwerken en verder met mijn nieuwe artikel voor Ondertussen.nl. Ook ga ik kijken naar mijn eigen nieuwe vlog, die ik gisteren – wat een luxe!- kant en klaar op mijn Google Drive kreeg. Het is de tweede keer dat Imara een vlog voor me bewerkt. Wat vond je van de eerste vlog die we samen maakten? Ik ben benieuwd naar je mening!

Leren bikerjack

Deze outfit is aan de drukke kant. De kleuren – khaki, beige, zwart, roodbruin, wit – zijn de verbindende factor. Het zwarte, leren bikerjack heb ik vrijwel dagelijks aan op dit moment en geeft elke outfit een upgrade. De vanHaren enkellaarsjes zijn nieuw en alvast lenteproof.

Ik draag:

Mango top (hier kun je een lookalike vinden)
ZARA geruite blazer (hier kun je een lookalike vinden)
COS groen rokje (hier kun je een lookalike vinden)
vanHaren beige enkellaarzen (kun je hier vinden)
TAZA statement ketting (hier kun je een lookalike vinden)
Ray-Ban RB4147 zonnebril (kun je hier vinden)
H&M Trend zwart leren bikerjack (hier kun je een lookalike vinden)
River Island oorknopjes (kun je hier vinden)


Shop mijn look:

Foto’s door Sophie Holtman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties