logo
30 April 2017

Vlogging is a party #61 – Nieuwe hobby

Gepost in video

fashion is a party, vlogging is a party, vlogging is a party seminar, pakketjes unboxen, unboxing youtube, vlogging is a party youtube, beautyblogger, make-up unboxen, bullboxer, arts schoenmode, socialmediacontent maken, schoenwinkel boxmeer, video maken, moodz skincare velp, kristina prkic pmu, permanente make-up wenkbrauwen, podcasts luisteren, thijs lindhout podcast, nieuwe hobby, weekvlog, happyhappyjoyjoy, vera camilla, uiteten

Vanaf nu komt er elke twee weken op zondag een nieuwe vlog online. Ben je al geabonneerd op mijn YouTube-kanaal? Dan krijg je een melding als er een nieuwe Vlogging is a party is!

Brainstormsessie en pakketjes unboxen

In deze vlog zie je onder andere dat ik content maakte voor Arts schoenmode in Boxmeer. Ook had ik een leuke brainstormsessie bij Bullboxer in Waalwijk. En doe ik een mega unboxing met pakketjes van bijvoorbeeld MAC, Catrice, Hansaplast en Nivea. Ohja, en ik vertel jullie over mijn nieuwe hobby! Laat me weten welke fragmenten je het leukste vindt om te zien ☺️.

Vlogging is a party #60

Heb je Vlogging is a party #60 al gezien? Daarin zie je onder andere dat ik bij een benefietavond van Care for Life was. En vertel ik over mijn samenwerking met Jacky Zegers. Bekijk ‘m hieronder.

P.S. Aanstaande woensdag is het Vlogging is a party seminar! Klik hier voor informatie en tickets.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties