logo
23 April 2017

Picante

Gepost in mijn outfits

mi moneda picante, mi moneda sieraaden, mi moneda rosé sieraden, fashionblogger, arnhem, mevrouw miauw, h&m studio, & other stories, vlogging is a party seminar, onzeker, dagelijks bloggen, elegant, vrouwelijk, outfitpost, bomberjack
mi moneda picante, mi moneda sieraaden, mi moneda rosé sieraden, fashionblogger, arnhem, mevrouw miauw, h&m studio, & other stories, vlogging is a party seminar, onzeker, dagelijks bloggen, elegant, vrouwelijk, outfitpost, bomberjack
mi moneda picante, mi moneda sieraaden, mi moneda rosé sieraden, fashionblogger, arnhem, mevrouw miauw, h&m studio, & other stories, vlogging is a party seminar, onzeker, dagelijks bloggen, elegant, vrouwelijk, outfitpost, bomberjack
mi moneda picante, mi moneda sieraaden, mi moneda rosé sieraden, fashionblogger, arnhem, mevrouw miauw, h&m studio, & other stories, vlogging is a party seminar, onzeker, dagelijks bloggen, elegant, vrouwelijk, outfitpost, bomberjack
mi moneda picante, mi moneda sieraaden, mi moneda rosé sieraden, fashionblogger, arnhem, mevrouw miauw, h&m studio, & other stories, vlogging is a party seminar, onzeker, dagelijks bloggen, elegant, vrouwelijk, outfitpost, bomberjack
mi moneda picante, mi moneda sieraaden, mi moneda rosé sieraden, fashionblogger, arnhem, mevrouw miauw, h&m studio, & other stories, vlogging is a party seminar, onzeker, dagelijks bloggen, elegant, vrouwelijk, outfitpost, bomberjack
mi moneda picante, mi moneda sieraaden, mi moneda rosé sieraden, fashionblogger, arnhem, mevrouw miauw, h&m studio, & other stories, vlogging is a party seminar, onzeker, dagelijks bloggen, elegant, vrouwelijk, outfitpost, bomberjack
mi moneda picante, mi moneda sieraaden, mi moneda rosé sieraden, fashionblogger, arnhem, mevrouw miauw, h&m studio, & other stories, vlogging is a party seminar, onzeker, dagelijks bloggen, elegant, vrouwelijk, outfitpost, bomberjack
mi moneda picante, mi moneda sieraaden, mi moneda rosé sieraden, fashionblogger, arnhem, mevrouw miauw, h&m studio, & other stories, vlogging is a party seminar, onzeker, dagelijks bloggen, elegant, vrouwelijk, outfitpost, bomberjack
mi moneda picante, mi moneda sieraaden, mi moneda rosé sieraden, fashionblogger, arnhem, mevrouw miauw, h&m studio, & other stories, vlogging is a party seminar, onzeker, dagelijks bloggen, elegant, vrouwelijk, outfitpost, bomberjack
mi moneda picante, mi moneda sieraaden, mi moneda rosé sieraden, fashionblogger, arnhem, mevrouw miauw, h&m studio, & other stories, vlogging is a party seminar, onzeker, dagelijks bloggen, elegant, vrouwelijk, outfitpost, bomberjack
mi moneda picante, mi moneda sieraaden, mi moneda rosé sieraden, fashionblogger, arnhem, mevrouw miauw, h&m studio, & other stories, vlogging is a party seminar, onzeker, dagelijks bloggen, elegant, vrouwelijk, outfitpost, bomberjack
mi moneda picante, mi moneda sieraaden, mi moneda rosé sieraden, fashionblogger, arnhem, mevrouw miauw, h&m studio, & other stories, vlogging is a party seminar, onzeker, dagelijks bloggen, elegant, vrouwelijk, outfitpost, bomberjack

Het is te lang geleden dat er hier een outfitpost online kwam, naar mijn zin. Dus ik ben blij dat ik gisteren weer outfitfoto’s gemaakt heb met Sara en nu deze outfitpost in elkaar zet. Met een shitload foto’s, ter compensatie.

Nieuwe kansen en ontdekkingen

Ik probeer het leven iets meer te nemen zoals het komt. Meer dan dat ik altijd deed. Na jarenlang dagelijks bloggen voelt dat goed. Er ontstaan nieuwe kansen en ontdekkingen, zoals het Vlogging is a party seminar op 3 mei. Daarnaast probeer ik samenwerkingen aan te gaan waar ik energie van krijg en/of me verder door ontwikkel. Ik geef je daar een glimp van in mijn vlogs. Ondertussen zit ik in de meest onzekere periode in mijn leven tot nu toe. Een tijdje geleden schreef ik daar al wat over in deze post. Ik vind het gekmakend om over zoveel te twijfelen. Zelfs over of ik meer van mijn twijfels online wil delen. Aan de ene kant wil ik graag persoonlijk zijn en me openstellen. Aan de andere kant maak ik mijn twijfels liever niet groter dan ze zijn. En probeer ik mezelf juist te trainen op positiviteit te focussen.

Mi Moneda Picante armband

In deze outfit draag ik mijn nieuwe Mi Moneda Picante armband, die ik liet zien in deze vlog. Ik combineerde ‘m met de Mi Moneda ringen en oorbellen die ik al had. Mi Moneda vind ik zo elegant en vrouwelijk. Al jaren is het mijn favoriete sieradenmerk.

Ik draag:

& Other Stories bomberjack
H&M beige jas
H&M Studio leren knielaarzen
Mi Moneda rosé sieraden

Foto’s door Sara Naus.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties