logo
23 May 2017

Overhemdjurk

Gepost in mijn outfits

overhemdjurk, scarfz, webshop, gestreepte overhemdjurk, nike sneakers, statement ketting, gesponsorde post, arnhem, klarendal, overhemdjurk strik, glamour, veelzijdig kledngstuk, blote benenoverhemdjurk, scarfz, webshop, gestreepte overhemdjurk, nike sneakers, statement ketting, gesponsorde post, arnhem, klarendal, overhemdjurk strik, glamour, veelzijdig kledngstuk, blote benen
overhemdjurk, scarfz, webshop, gestreepte overhemdjurk, nike sneakers, statement ketting, gesponsorde post, arnhem, klarendal, overhemdjurk strik, glamour, veelzijdig kledngstuk, blote benen
overhemdjurk, scarfz, webshop, gestreepte overhemdjurk, nike sneakers, statement ketting, gesponsorde post, arnhem, klarendal, overhemdjurk strik, glamour, veelzijdig kledngstuk, blote benen

Wat een fantastische uitvinding: de overhemdjurk. In combinatie met sneakers en blote benen vind ik ‘m het allerleukst.

Gestreepte overhemdjurk

Deze gestreepte overhemdjurk is van Scarfz. Al eerder schreef ik over die webshop: hier en hier bijvoorbeeld. Scarfz is begonnen als webshop met -uiteraard- sjaals en van daaruit uitgebreid met kleding, sieraden en tassen. Ik koos voor deze overhemdjurk, omdat het zo’n veelzijdig item is. Nu kan de jurk prima met blote benen. Maar wanneer het weer frisser wordt, combineer ik ‘m met een panty of maillot en dik vest.

Een tikje glamour

Ik vind de overhemdjurk niet alleen veelzijdig, maar ook tijdloos én leeftijdloos. En had ik al gezegd dat hij bij veel verschillende bodytypes past? En comfortabel zit? Verder kun je er rustig in naar kantoor, het terras of een feestje. Dat laatste zeker in combinatie met een statement ketting zoals ik hier draag. De verder sportieve outfit krijgt zo een tikje glamour.

Hoe zou jij de jurk combineren?

– Deze post is tot stand gekomen samen met Scarfz.nl –

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties