logo
7 May 2017

Weekend wear

Gepost in mijn outfits

tuinbroek combineren, levi's, h&m studio, woden sneakers, scandinavisch design, bloesem, arnhem, fashionblogger, weekend wear, casual, dungarees, nonchalant, floral, bloementop, kurken zool, woden ydun sneakers
tuinbroek combineren, levi's, h&m studio, woden sneakers, scandinavisch design, bloesem, arnhem, fashionblogger, weekend wear, casual, dungarees, nonchalant, floral, bloementop, kurken zool, woden ydun sneakers
tuinbroek combineren, levi's, h&m studio, woden sneakers, scandinavisch design, bloesem, arnhem, fashionblogger, weekend wear, casual, dungarees, nonchalant, floral, bloementop, kurken zool, woden ydun sneakerstuinbroek combineren, levi's, h&m studio, woden sneakers, scandinavisch design, bloesem, arnhem, fashionblogger, weekend wear, casual, dungarees, nonchalant, floral, bloementop, kurken zool, woden ydun sneakers
tuinbroek combineren, levi's, h&m studio, woden sneakers, scandinavisch design, bloesem, arnhem, fashionblogger, weekend wear, casual, dungarees, nonchalant, floral, bloementop, kurken zool, woden ydun sneakers

Natuurlijk kun je ‘m elke dag van de week dragen. Toch voelt mijn tuinbroek vooral als weekend wear: hij maakt elke outfit casual en nonchalant. Als je het hebt over comfort zijn er overigens broeken die lekkerder zitten.

 

Tuinbroek combineren

Een tuinbroek combineren vind je misschien een uitdaging. Anna Nooshin maakte er twee jaar geleden een video over. Mijn conclusie is toch wel dat je alle kanten op kunt. Een blouse, trui of t-shirt met hakken, sandaaltjes of – in mijn geval- sneakers: niets misstaat. Of denk jij er anders over?

 

WODEN

De sneakers zijn van WODEN: een bronzen variant van mijn zilveren WODEN Ydun sneakers. Die laatste behoren tot mijn drie favoriete sneakers en lopen echt fantastisch. Dat heeft te maken met de kurken zool: het beste alternatief voor een plantaardige leren zool en bovendien veel zachter. WODEN is een duurzaam merk, dat Scandinavisch design toegankelijk maakt. De naam staat voor ‘Works of Denmark’.

Ik draag:

H&M Studio top

Dress: instyledress
Levi’s tuinbroek (kun je hier vinden)
WODEN Ydun sneakers (kun je hier vinden)

 

Foto’s door Sara Naus.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties