logo
20 June 2017

Superstar Cuimet

Gepost in mijn outfits

adidas superstar, adidas superstar cuimet, metallic sneakers, adidas superstar sneakers, fashionblogger, fashion is a party, denim jack, maxijurk, bershka, h&m trend, ongedragen kleding, sarenza, sale, adidas superstar sale, zomeroutfit, sneakers onder jurkadidas superstar, adidas superstar cuimet, metallic sneakers, adidas superstar sneakers, fashionblogger, fashion is a party, denim jack, maxijurk, bershka, h&m trend, ongedragen kleding, sarenza, sale, adidas superstar sale, zomeroutfit, sneakers onder jurk
adidas superstar, adidas superstar cuimet, metallic sneakers, adidas superstar sneakers, fashionblogger, fashion is a party, denim jack, maxijurk, bershka, h&m trend, ongedragen kleding, sarenza, sale, adidas superstar sale, zomeroutfit, sneakers onder jurk
adidas superstar, adidas superstar cuimet, metallic sneakers, adidas superstar sneakers, fashionblogger, fashion is a party, denim jack, maxijurk, bershka, h&m trend, ongedragen kleding, sarenza, sale, adidas superstar sale, zomeroutfit, sneakers onder jurk
adidas superstar, adidas superstar cuimet, metallic sneakers, adidas superstar sneakers, fashionblogger, fashion is a party, denim jack, maxijurk, bershka, h&m trend, ongedragen kleding, sarenza, sale, adidas superstar sale, zomeroutfit, sneakers onder jurk

De adidas Superstar werd volgens Wikipedia voor het eerst gemaakt in 1969. Er zijn maar weinig schoenen die tientallen jaren later nog – of weer- zo populair zijn. Wat is het dat de Superstar zo bijzonder maakt? Ik kan het je niet vertellen. Wél weet ik dat ik ze gewoon heel graag draag.

adidas Superstar Cuimet

In de afgelopen jaren had ik meerdere Superstars, waaronder deze. Dit seizoen vind je in mijn schoenencollectie weer een nieuw paar, in de kleur Cuimet. Die kleur valt het beste te omschrijven als metallic roodbruin. Goed nieuws: bij Sarenza koop je de adidas Superstar Cuimet met 20% korting in de sale.

Maxijurk

De sneakers combineerde ik hier met een maxijurk die ik al een tijd in mijn kast had hangen, maar nog niet eerder droeg. Ik ben met een soort revival van ongedragen kledingstukken bezig: ook dit rokje moest er afgelopen weekend aan geloven. “Nieuwe” kleding in je kledingkast ontdekken is natuurlijk best wel zonde, maar stiekem ook ontzettend leuk. Hetzelfde gevoel krijg je trouwens van kleding die je allang niet meer gedragen hebt. Gegarandeerd dat je er daar wat van tegenkomt als je je kast opruimt. Probeer het eens!

Ik draag:

H&M Trend maxijurk
Bershka denim jack
adidas Superstar Cuimet sneakers via Sarenza

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties