logo
25 June 2017

Vlogging is a party #65 – Hoe vaak “moet” je bloggen?

Gepost in video

hoe vaak moet je bloggen?, blog, vlog, vlogging is a party, hoe vaak bloggen, jacky zegers, eindbazen podcast, eindbazen michael pilarczyk, masterclass michael pilarczyk, vloggen, fashion is a party, personal style blog, deventer, twelve waves masterminds, twelve waves apeldoorn, eindbazen twelve waves, kleurrijke kunst, businesscoach

Tijd voor een nieuwe vlog! In Vlogging is a party #65 heb ik het over bloggen: hoe vaak moet je bloggen? Waarom publiceerde ik een paar jaar geleden nog een paar keer per dag en nu een tot twee keer per week?

Eindbazen

Ik vertel ook dat ik de podcast van de Eindbazen ontdekte en via hen Michael Pilarczyk. In een van hun afleveringen interviewden ze Michael namelijk. Dat interview duurt meer dan twee uur, maar is zeker de moeite waard om naar te luisteren. Je vindt ‘m in iTunes of op YouTube. Via de Eindbazen ontdekte ik ook de Twelve Waves Masterminds: netwerkgroepen waarmee je – uiteraard- je netwerk kunt delen, elkaar scherp kunt houden, plezier kunt hebben en nog veel meer. Aankomende woensdag ga ik voor het eerst naar de groep in Apeldoorn. Spannend en heel cool!

Jacky Zegers

Tot slot zie je in deze vlog Jacky Zegers, die al vaker in mijn vlogs voorbij is gekomen. We vertellen meer over onze samenwerking en hoe die is ontstaan. En ik deel een succesje dat we hadden en hoe we die besloten te vieren.

P.S. Heb je mijn vorige vlog al gezien? Mis ‘m niet ?!

Doe je een duimpje omhoog bij de vlogs? Dankjewel!

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties