logo
16 August 2017

Bordeaux

Gepost in mijn outfits

bordeaux ballerina's, bordeaux, stripes, jurk met strepen, jurk met streepjes, fashionblogger, fashion is a party, statement oorbellen, ballerina's, floppy hoed, gestreepte jurk, velvet enkellaarzen, & other stories, zara, godly jewels, zomeroutfit, zomerjurkje
bordeaux ballerina's, bordeaux, stripes, jurk met strepen, jurk met streepjes, fashionblogger, fashion is a party, statement oorbellen, ballerina's, floppy hoed, gestreepte jurk, velvet enkellaarzen, & other stories, zara, godly jewels, zomeroutfit, zomerjurkje
bordeaux ballerina's, bordeaux, stripes, jurk met strepen, jurk met streepjes, fashionblogger, fashion is a party, statement oorbellen, ballerina's, floppy hoed, gestreepte jurk, velvet enkellaarzen, & other stories, zara, godly jewels, zomeroutfit, zomerjurkje
bordeaux ballerina's, bordeaux, stripes, jurk met strepen, jurk met streepjes, fashionblogger, fashion is a party, statement oorbellen, ballerina's, floppy hoed, gestreepte jurk, velvet enkellaarzen, & other stories, zara, godly jewels, zomeroutfit, zomerjurkje
bordeaux ballerina's, bordeaux, stripes, jurk met strepen, jurk met streepjes, fashionblogger, fashion is a party, statement oorbellen, ballerina's, floppy hoed, gestreepte jurk, velvet enkellaarzen, & other stories, zara, godly jewels, zomeroutfit, zomerjurkje
bordeaux ballerina's, bordeaux, stripes, jurk met strepen, jurk met streepjes, fashionblogger, fashion is a party, statement oorbellen, ballerina's, floppy hoed, gestreepte jurk, velvet enkellaarzen, & other stories, zara, godly jewels, zomeroutfit, zomerjurkje

Bij de kleur bordeaux denk je vooral aan het najaar en de winter, toch? Deze outfit bewijst voor mij dat een donkere tint als bordeaux ook prima in hartje zomer kan.

Bordeaux ballerina’s

De bordeaux ballerina’s zijn van vanHaren en zeker niet de enige bordeaux schoenen die vanHaren heeft voor komend seizoen. In een volgende outfitpost ga ik deze bordeaux velvet enkellaarzen laten zien. Volg me bijvoorbeeld op Twitter en Facebook om die post niet te missen.

Jurkje met streepjes

Verder zorgde deze outfit ervoor dat ik eens ging googlen op ‘fashion is a party streepjes’. Om te zien wat voor outfits met streepjes ik zoal heb gedragen in de afgelopen jaren. Deze outfit is een van mijn favorieten. Van jurkjes met streepjes heb ik er blijkbaar niet veel gehad en dus ook niet veel gedragen. Vorige zomer heb ik dit jurkje aan gehad, maar die kroop zo omhoog… dat deed ik mezelf geen tweede keer aan. En eerder dit jaar deelde ik natuurlijk mijn gestreepte overhemdjurk met jullie.

Ik heb hieronder negen jurkjes met streepjes voor je op een rij gezet die ook heel tof zijn.Ik draag:

& Other Stories jurkje met streepjes (klik hier voor een lookalike)
Zara goudkleurige oorbellen (klik hier voor een lookalike)
Godly armband (klik hier voor een lookalike)
vanHaren bordeaux ballerina’s (shop ze hier)
ZARA floppy hoed (klik hier voor een lookalike)

Foto’s door Jan van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties