logo
7 August 2017

Plateauzool en statement oorbellen

Gepost in mijn outfits

plateauzool en statement oorbellen, mom jeans, longsleeve, statement earrings, vanharen, sneakers plateauzool, fashionblogger, h&m studio, h&m ring, arnhem, fashion is a party, stoppen met nagelbijten, raylex, nagelbijter, kunstnagels
plateauzool en statement oorbellen, mom jeans, longsleeve, statement earrings, vanharen, sneakers plateauzool, fashionblogger, h&m studio, h&m ring, arnhem, fashion is a party, stoppen met nagelbijten, raylex, nagelbijter, kunstnagels
plateauzool en statement oorbellen, mom jeans, longsleeve, statement earrings, vanharen, sneakers plateauzool, fashionblogger, h&m studio, h&m ring, arnhem, fashion is a party, stoppen met nagelbijten, raylex, nagelbijter, kunstnagels
plateauzool en statement oorbellen, mom jeans, longsleeve, statement earrings, vanharen, sneakers plateauzool, fashionblogger, h&m studio, h&m ring, arnhem, fashion is a party, stoppen met nagelbijten, raylex, nagelbijter, kunstnagelsplateauzool en statement oorbellen, mom jeans, longsleeve, statement earrings, vanharen, sneakers plateauzool, fashionblogger, h&m studio, h&m ring, arnhem, fashion is a party, stoppen met nagelbijten, raylex, nagelbijter, kunstnagels
plateauzool en statement oorbellen, mom jeans, longsleeve, statement earrings, vanharen, sneakers plateauzool, fashionblogger, h&m studio, h&m ring, arnhem, fashion is a party, stoppen met nagelbijten, raylex, nagelbijter, kunstnagels
plateauzool en statement oorbellen, mom jeans, longsleeve, statement earrings, vanharen, sneakers plateauzool, fashionblogger, h&m studio, h&m ring, arnhem, fashion is a party, stoppen met nagelbijten, raylex, nagelbijter, kunstnagels

Hier nog met kunstnagels, maar inmiddels zonder… Ik ben aan het stoppen met nagelbijten namelijk.

Stoppen met nagelbijten

…en nu écht. Veel dames komen er blijvend vanaf terwijl ze een tijd kunstnagels hebben, maar dat was bij mij tot nu toe niet zo helaas. Ik ben dus een vrij fanatieke bijter: in deze vlog vertel ik er meer over. Afgelopen week realiseerde ik me dat ik geen vangnetten voor mezelf meer wil creëren. Want zo stop ik nooit definitief. Geen kunstnagels meer dus, maar afkicken op wilskracht (en wat hulp van deze stift).

Plateauzool

Deze outfit is misschien niet de meest spectaculaire, maar ik weet inmiddels dat ‘fashion is a party, not a circus’. Dus trek ik met plezier een longsleeve-jeans-sneakers-combi aan. De sneakers met plateauzool zijn van vanHaren. Dat laatste wordt een beetje eentonig misschien, maar ik word oprecht heel enthousiast van hoe lekker vanHaren bezig is. Heb je deze PUMA’s bijvoorbeeld al gezien? Love them!

Statement oorbellen

Tot slot heb ik hieronder nog een aantal toffe statement oorbellen voor jullie op een rij gezet. Als alternatief voor de oorbellen die ik op deze foto’s draag. Welke zijn jouw favoriet?

Ik draag:

H&M Studio longsleeve met bloemenprint
H&M mom jeans
vanHaren grijze sneakers met plateauzool
H&M ring
Mango statement oorbellen

Foto’s door Jan van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties